Četvrtak 2. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Sreda 18.11.2015.
02:30
24sata.rs A

Obrati pažnju na ove stvari ako želiš da se žene otimaju o tebe

Ljubav je tajanstvena, ali verovatno nije sudbina. Na osnovu istraživanja, napravljena je lista stvari od kojih zavisi da li ćemo se u nekoga zaljubiti.

pixabay.com
Žene vole uredne brade

Ako ste zaista, zaista slični

Zaboravite na ono "suprotnosti se privlače". Višedecenijska istraživanja su pokazala da je to glupost.

- Verovatnoća da će se dve osobe dobro slagati, srazmerna je sličnosti partnera, jer se tako oni lakše razumeju - kaže Đan Gonzaga , vodeći autor studije parova koji su se sastali na sajtu za upoznavanje eHarmoni.

Gledaj svoju majku biraj devojku

Psiholog Dejvid Peret i njegove kolege s britanskog univerziteta su otkrili da ljude privlače osobe koje liče na njihove roditelje.

-Otkrili smo da žene, čiji su roditelji stariji od 30 godina, manje impresioniraju mladići od starijih muškaraca, što nije slučaj s onima čije su tate i mame imali manje od 30 godina kada su ih dobili. Muškarac će tražiti devojku u odnosu na godine svoje majke, a ne oca i to samo za dugoročne odnose - navodi Peret.

Nešto tu smrdi

Na Univerzitetu Južna Kalifornija je rađena studija s ženama u ovulaciji. Utvrđeno je da vole miris majica, koje su nosili muškarci s visokim nivoom testosterona. Nekim ženama su tokom ovulacije primamljivi muškarci s jakim vilicama.

Govor tela

Ne postoji stručnjak koji će vam reći da je govor tela nebitan. Ukoliko ste pognuti i s rukama u džepovima to šalje poruku da ste nezainteresovani, prekrštene noge da ste nesigurni, a prekrštene ruke da ste uplašeni i zato pravite gard. Najbolje je da stojite dignutih ramena, a da vam ruke budu opuštene. 

Gledaj pravo u oči

Psiholog Džon Kelerman s Univerziteta u Masačusetsu zamolio je ispitanike da se dva minuta međusobno gledaju u oči. Ono što su utvrdili je da se tokom tog perioda povećao osećaj ljubavi prema osobi, koju nikada nisu videli.

Idite na kafu

Ako ne pijete kafu onda na čaj ili toplu čokoladu. Ukoliko želite alkohol neka bude kuvano vino. Naime, psiholog Džon Barg sa Jejla je utvrdio da ćemo se više "zagrejati" za ljude, koji drže toplo, a ne hladno piće. Dakle, zaboravi na pivo i uzmi čaj.

Pas je najbolji prijatelj

Utvrđeno je da žene privlače muškarci s psom. Na Univerzitetu u Mičigenu su učesnice eksperimenta rekle da su takvi muškarci seksepilniji i veruju da su spremniji za vezu, jer deluju posvećeno.

Izgledaj dobro

U studiji iz 1996. godine su učesnike eksperimenta pitali kako im je prošao dejt. Atraktivniji su u proseku bili manje zadovoljni osobom preko puta, jer imaju više kriterijume. Srećom ovo važi samo za baš atraktivne ljude, a mi obični smrtnici ćemo biti zadovoljni ljudima koji su slični nama.

Svirajte instrumete

Francusko istraživanje je pokazalo da su privlačniji muškarci koji sviraju. Dečko je prilazio ženama na ulici i kada je imao gitaru u ruci više njih je bilo spremno da mu da broj.

Bradonje su seksi

Ne treba da zaraste kao da se učlanjujete u neku paravojnu formaciju, žene vole uredne brade. Australijsko istraživanje je utvrdilo da su ženama privlačniji muškarci s štucovanim bradama od onih sa ogromnim ili slabašnim bradama, kao i od obrijanih. Razlog je što takvi tipovi izgledaju muževnije.

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
bik21. 4. - 21. 5.
Budite promišljeni pred osobom koja vas je zaintrigirala svojom pojavom ili pričom o poslovno finansijskoj saradnji. Konsultujete svoje saradnike, pre nego što donesete neku zvaničnu odluku. Više glava potencijalno može da smisli bolje rešenje. U susretu sa voljenom osobom, trebate uživati u ljubavi.
DNEVNI HOROSKOP
devica24. 8. - 23. 9.
Neko ne razume vaše ideje i to počinje da se odražava na nivo poslovno-finansijske saradnje. Morate imati dovoljno razumevanja za svoju okolinu, stoga izbegavajte varijantu kažnjavanja ili destruktivno ponašanje. Između vas i voljene osobe neke stvari ostaju nedorečene, razmislite dobro o nastavku svađe.
DNEVNI HOROSKOP
devica24. 8. - 23. 9.
Neko ne razume vaše ideje i to počinje da se odražava na nivo poslovno-finansijske saradnje. Morate imati dovoljno razumevanja za svoju okolinu, stoga izbegavajte varijantu kažnjavanja ili destruktivno ponašanje. Između vas i voljene osobe neke stvari ostaju nedorečene, razmislite dobro o nastavku svađe.
  • 2024 © - vesti online