Ponedeljak 13. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Ponedeljak 22.06.2015.
02:30
mens health A

Veza na jednu noć: 7 osnovnih pravila

Otkrivamo šta sve treba da imate na umu ukoliko razmišljate da se upustite u kratkoročnu seksi avanturu!

sites.psu.edu
Pažljivo pratite signale

Devojku za vezu na jednu noć možete da pronađete na mestima i u situacijama kada je njihov libido na višem nivo, a to su na primer, venčanja, odmor, rođendanske žurke i klubovi.

Nikako nemojte da tražite u poslovnom okruženju, na večeri prijatelja ili porodičnim događajima, jer sigurno neće želeti da svoju reputaciju dovodi u pitanje.

Kako je prepoznati?

Devojka koja je raspoložena da se upusti u kratkoročnu avanturu se očigledno dobro zabavlja, pleše seksi i erotično i stalno se osvrće po sobi, kako bi ulovila pogled željenog muškarca. Naravno da ne treba da budete sigurni da svaka devojka koja se ovako ponaša želi seks na jednu noć, ali ako detektujete ovakvo ponašanje, možda ste na dobrom putu.

Devojku koju tražite sigurno nećete naći u ćošku kluba ili sobe, dok nezainteresovano priča sa okolinom.

Šta ona želi?

Iako žene vole da budu zavedene, kada je u pitanju avantura na jednu noć, one žele da zavode.

Pustite je da povede igru, a onda preuzmite inicijativu.

Šta vi želite?

letempsdetruittout.net
Budite džentlmeni

Ukoliko sebe nazivate džentlemenom, budite eksplicitni u svojim željama. Dajte joj jasno do znanja da ne želite vezu i tako ćete sprečiti bilo koju mogućnost da vas pogrešno shvati.

Učinite stvari jasnim odmah na početku i nemojte da čekate da joj kažete da ne želite devojku nakon što počnete s predigrom.

Ključan signal da zajedno idete kući

Ako se ona složi ili sama sugeriše da odete zajedno do nekog drugog mesta. A kada ste konačno tamo, približite joj se i zaustavite se, pogledajte je duboko u oči i tek onda poljubite.

Kako treba da se ponašate?

Najbolje je da idete da kod nje, nego kod vas. Ona će biti mnogo opuštenija, a vi ćete imati priliku da se rastanete pre zore.

Nemojte mnogo da pričate, jer ćete tako upropastiti raspoloženje. Komplimenti su sasvim ok. Oboje ste tu zbog seksa, tako da nema potrebe za predugačkim razgovorima.

Koristite kondom i odustanite od kinky stvari, neudobnih poza, spenkovanja i seksi igračaka. Opredelite se za uobičajene stvari, a sve začinite entuzijastičnim grickanjem, lizanjem, ljubljenjem...

Kada je najbolje da odete?

independent.co.uk
Nikad ne govorite da ćete je zvati

Pitajte je direktno da li želi da ostanete ili da odmah idete kući.

Recite joj istinu: da ste se proveli fenomenalno, ali ne i Zvaću te ili Možda se vidimo ponovo, jer to nije istina.

A ako želite da se to možda ponovi, pošaljite joj poruku narednog dana da vam je sinoć bilo super i da vas slobodno kontaktira ako bude ikada želela da ponovite to iskustvo.

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
vodolija21. 1. - 19. 2.
Nedostaje vam osnovno interesovanje da se posvetite nekim poslovnim temema koje zahtevaju dodatni napor. Nemojte precenjivati svoje profesionalne mogućnosti. Trenutni položaj Meseca u vama podstiče emotivnu nesigurnost, stoga izbegavajte rasparavu ili sumnjivo društvo. Budite iskreni prema svima.
DNEVNI HOROSKOP
strelac23. 11. - 21. 12.
Neko sumnja u vase praktične sposobnosti i poslovni ishod, ali niz prednosti se nalazi na vašoj strani. Ne treba da ubeđujete saradnike u svoje dobre namere ili poslovne sposobnosti, sačekajte na završnicu koja donosi uspešne rezultate. Ukoliko vam je stalo da privučete nečije interesovanje, jako se potrudite.
DNEVNI HOROSKOP
ovan21. 3. - 20. 4.
Susret ili rasprava sa jednom osobom na vas počinje da deluje zamorno. Osećate blagu rezignaciju, jer poslovni događaji ne idu u željenom pravcu. Ipak, nemojte dozvoliti da u vama prevlada nesigurnost i depresivno raspoloženje. Prijaće vam susret sa jednom bliskom ili dragom osobom, koja donosi vesti.
  • 2024 © - vesti online