Četvrtak 2. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Utorak 30.12.2014.
12:40
allwomenstalk.com A

"Sitnice" koje otkrivaju početak preljube

Za razliku od fizičke preljube, emocionalna nema jasne granice zbog čega često bude i gora od samog seksa. Razmenjivanje SMS poruka, uživanje u zajedničkim trenucima i flert deluju bezazleno, ali nisu!

Mali signali početka kraja veze:

infoniac.ru
Dok vaš dečko spava, vi uživate u kuckanju poruka sa "njim"
 

Lažete da ste solo iako ste već nekoliko godina u vezi

Skrivanje veza prvi je znak da nešto nije u redu. Laganjem da ste solo iako ste već nekoliko godina u vezi, navodite druge da probaju "svašta" a istovremeno omalovažavate partnera i vašu vezu. Time samo dokazujete kako vam nije stalo do partnerovih osećanja, ali ni do odnosa koji imate. 

Razmenjivanje "zabavnih" poruka

Stalno razmenjivanje zabavnih i pomalo intimnih SMS poruka s prijateljem za koje partner ne zna jedan je od oblika prevare. Naročito ako vam se već na sam zvuk mobilnog telefona javljaju "leptirići" u stomaku. Pre nego što se upustite u takvu igru, treba razmisliti kako će to uticati na parnera i vezu. Zamislite da ste na njegovom mestu. Kako biste se osećali? Prodano, zar ne?

"Bezazleno" koketiranje

Društvene mreže olakšale su flert. Iako može biti zabavan, treba imati meru. Koketiranje s drugima ispred partnera, ma koliko ono nevino bilo, deluje krajnje omalovažavajuće. Flert može biti zabavan, može vam podići samopouzdanje, ali se brzo može pretvoriti u nešto više. Iako možda nikada ne biste prevarili partnera, emocionalna prevara može biti gora od fizičke. 

prinzecharming.com
Ne! Nije prihvatljivo da vas dodiruje i ovako ljubi "jer ste malo više popili"
 

Jedan "pijani poljubac"

Izašli ste na piće s "prijateljem", popili neku čašu više i dozvolili mu da vas poljubi. Ili, još gore, vi ste poljubili njega, pravdajući sebi i tad i kasnije da ste pijani. Ne prolazi opravdanje! Odgovorni ste za svoje postupke apsolutno uvek! Tu nema opravdanja već samo loših pokušaja. 

Maštanje o "prijatelju"

Iako izgleda bezazleno, maštanje o "prijatelju", koji vas sluša više nego partner, jedna je vrsta emocionalne prevare. Sanjate li o tome kako bi vaš život izgledao da ste s prijateljem, a ne s partnerom omalovažavate svoj odnos. To je jasan znak nezadovoljstva i možda odlična prilika da promenite stvari. U vezi...ili da promenite partnera!  

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
škorpija24. 10. - 22. 11.
Nečije namere ne zvuče dovoljno iskreno, stoga pažljivije analizirajte osobu koja plasira neobičnu priču. Kada situaciju na poslovnoj sceni posmatrate sa različitih aspekata, biće vam jasnije na koji način treba da rešavate svoje dileme. Komentari koje čujete od bliske osobe deluju pozitivno na vaše samopouzdanje.
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
DNEVNI HOROSKOP
vaga24. 9. - 23. 10.
Imate dobro idejno rešenje, ali neko pokušava da ogranici vasu ulogu i uticaj na dalji tok poslovnog dogovora. Nemojte dozvoliti, da se nesporazum negativno odražava na vasu koncentraciju ili da vas neko "ulovi" u svoju zamku. Važno je da se nalazite u pozitivnom okruženju. Pažljivije birajte društvo za grad.
  • 2024 © - vesti online