Zvezda “leti” iz Pionira

0

Generalni menadžer Crvene zvezde Milan Opačić izjavio je da je svestan kašnjenja, ali da će dug biti isplaćen.

 

"Naš dug nije sporan, malo smo zakasnili sa isplatom, ali sigurno ćemo ga izmiriti. Došlo je do malog nesporazuma zato što nismo našli vremena za sastanak u petak. Situacija je neprijatna, ali najbitnije je da se nije remetio rad ekipe“, rekao je Opačić.

 

Opačić je dodao da će Gradski sekretarijat za sport verovatno doneti rešenje koje će pomoći i ostalim beogradskim klubovima.

 

"Postoji prelog Gradskog sekretarijata za sport po kome će klubovi dobiti određeni broj besplatnih termina za trenige. Pod to spadaju Zvezda, Partizan, OKK Beograd, kao i drugi sportovi. To će nam sigurno u mnogome olakšati prevazilaženje ove situacije“.

 

Predstavnik za medije SRC Tašmajdan Marko Pavlović rekao je da ima razumevanja za finansijske probleme klubova, ali i da njegovo preduzeće takođe ima finansijske obaveze prema drugima.

 

"Uzimajući u obzir tešku situaciju u kojoj se klubovi nalaze, gledamo da im izađemo u susret koliko god je to moguće. Postoji stari dug i tekuće obaveze. Istovremeno, mi imamo ozbiljan dug prema komunalnim preduzećima koje moramo da izmirujemo. U obostranom interesu je da što pre pronađemo rešenje“, rekao je Pavlović. 

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here