Printscreen
Žika Jakšić

Žika Jakšić pre nekoliko godina je počeo gradnju velelepnog doma u koji se sada već uselio.

Voditelj emisije “Nikad nije kasno” odlučio je da izgradi vilu na Bežanijskoj kosi, a u tome su mu prijatelji pomogli savetima.

Žika sada stanuje bliže svim kolegama i prijateljima sa “Granda” koji žive u ovom kraju, među kojima su Aco Pejović, Lepa Brena, Saša Popović, Dragan Kojić Keba i drugi.

On je, u par navrata dopustio javnosti da zaviri u njegovu intimu, kada je objavio slike kako uživa u noćnom kupanju u svom bazenu, sada kada je vila kompletno završena.

– Žika je odlučio da sagradi vilu koja će imati nekoliko soba, ali i bazen ispred kuće koji će se nalaziti u dvorištu. U dogovoru sa prijateljima koji su mu savetima oko gradnje pomogli, Žika je na samom kraju ulice odlučio da svije gnezdo. Prva komšinica mu je bivša supruga Ace Lukasa Sonja Vuksanović, koja je inače odlična prijateljica Žikine bivše žene Dajane Paunović – pričao je ranije izvor.

Producent i voditelj, inače, iza sebe ima dva braka. On je prvu suprugu upoznao u Nemačkoj i s njom ima odraslog sina Andriju Jakšića, koji je najmlađi enolog u toj državi.

Nakon razvoda od prve supruge Žika je uplovio u brak sa Dajanom Paunović, s kojom ima sina Dušana. Ni ova zajednica nije uspela, ali Jakšić nije odustao od ljubavi.

Nedugo nakon razvoda u javnosti je pokazao tada novu partnerku, koja je dvadeset godina mlađa od njega. Čim su mediji počeli da izveštavaju o njihovoj romansi, ona je odlučila da ne želi da bude deo javnog sveta, što su predstavnici medija ispoštovali i više se nigde nije pominjao njen identitet.

1 COMMENT

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here