pixabay.com

Iako mnogi seks povezuju sa penetracijom, istina je da većina žena više uživa u dodirima i razmenjivanju nežnosti s partnerom nego u partiji vatrenog seksa.

To je čak dokazala i jedna studija iz 2017. godine u okviru koje je samo 18 odsto žena reklo da može redovno da postigne orgazam vaginalnom penetracijom.

Većina žena je otkrila da je stimulisanje klitorisa i drugih erogenih zona bilo ključno za vrhunski užitak.

Evo u kojima stvarima žene uživaju, a koje ne podrazumevaju penetraciju.

Kada stavi ruku na moju nogu

– Za mene je to sve povećavanje uzbuđenosti pre seksa, posebno s novim partnerima. Volim osećaj adrenalina kad nekako znate da će se nešto dogoditi i zaista vas privlači ta osoba, a onda ona polako stavi ruku na vašu nogu, a vi jednostavno znate što sledi – Bojana (26).

Dodir

– Ruka partnera na butini ili oko struka – Lidija (23)

Stimulacija bradavica

– To mora biti stimulacija bradavica, ugrizi za vrat, bilo što što uključuje dodir mojih grudi. Obožavam da se dodirujem i ljubim sa dečkom kada sam uzbuđena i ekstra osetljiva – Petra (28)

Stimulacija klitorisa

– Oralni seks mi je bolji nego penetracija, odnosno, stimulacija klitorisa – Ana (30)

Dugi poljupci

– Kada u startu duže zadržiš poljubac. Ili bilo koji trenutak kada se dogodi nešto nespretno pa se dobro nasmejete tome – Milica (23)

Volim neobične stvari u seksu

– Iskreno, više volim sve druge stvari nego penis u vagini. Ljubljenje (posebno ljubljenje u vrat), dodirivanje tela, zadirkivanje i povećavanje uzbuđenosti. Uz to, sviđaju mi se pomalo neobične stvari, a oralni seks mi je bolji nego penetracija – Suzana (27)

Oralni seks

– Oralni seks, uvek. A dobro ljubljenje je zaista podcenjeno – Tijana (31)

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here