Žene poludele za krimosom

0

Kada je Džeremi Miks (30) uhapšen zbog mnogih pljački koje je počinio u Kaliforniji, verovatno niko nije pretpostavio da će njegova slika izazvati takvu senzaciju.
Na policijskoj stranici na Fejsbuku osvanula je njegova fotografija i desilo se nešto neočekivano. Iako je Džeremi kriminalac, žene na ovoj društvenoj mreži su ostale bez daha kada su videle njegovu fotografiju.
Njegova slika je za samo nekoliko sati dobila 22.000 lajkova i oko šest hiljada komentara kao što su: "Hmm kako je zgodan", "Dozvolila bih mu da me otme", "Dozvolila bih mu da mi opljačka stan", itd…
On je u međuvremenu, u intervjuu iz zatvora, rekao da je oženjen i ima dete, a da je za svetsku slavu saznao od supruge.
– Posetila me je žena i rekla mi je da "iskačem" svuda na Fejsbuku. Zahvalan sam na pažnji, ali samo želim da svima poručim da ja nisam kriv – izjavio je Miks iza stakla.
 

Miks sa majkom

Majka brani sina
Ketrin Anger, Miksova majka, tvrdi da su njenog sina uhapsili samo na osnovu predrasuda i brojnih tetovaža koje poseduje. Ona je osnovala i stranicu sa prikupljanjem novca za oslobađanje sina. Za sada je prikupljeno 398 dolara od 25.000, koliko je potrebno za kauciju.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here