Zbog nafte bi Putin mogao da padne

0

 

Jedan od najuglednijih finansijskih analitičara, Bajron Vin (81), objavio je svoju godišnju listu predviđanja za 2015. na koju je uvrstio neke zaista udarne događaje, poput ostavke ruskog predsednika Vladimira Putina. Vin smatra da će u ovoj godini američke deonice rasti četvrtu godinu zaredom, uprkos usporavanju ekonomskog rasta i učestalim hakerskim napadima na američku centralnu banku.
Finansijski stručnjak kaže da će Standard i Por 500 Indeks na berzama narasti za 15 odsto, zbog čega će američka ekonomija drugu godinu zaredom zasesti na vrh nakon što evropske ekonomske sile i Japan zapadnu u recesiju.
Reč uglednog stručnjaka mnoge će finansijske institucije zasigurno s vrlo velikom pažnjom detaljno analizirati budući da su se njegova predviđanja za prošlogodišnji razvoj japanske ekonomije obistinila. Uz to, stručnjak je i tačno predvideo kretanje cene nafte u 2014.
Vin predviđa da će pad cena sirove nafte baciti Rusiju na kolena, zbog čega će Vladimir Putin dati ostavku! Takođe, hakeri će napasti najveće američke banke, odnosno hakovaće privatne i poslovne račune, zbog čega će im Američka centralna banka blokirati poslovanje na pet dana dok se ne potvrdi tačnost finansijskog stanja njenih računa.

 

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here