Vujošević: Više smo želeli pobedu

0

"Iskoristili smo oslabljenost njihove unutrašnje linije, nije bilo Himeneza i Arčibalda, zahvaljujući i tome jako smo dominirali u skoku i mogli smo da držimo njihove centre u igri 1na 1, što nam je omogućavalo da kvalitetno držimo njihove spoljne igrače.

 

Njima ova utakmica, sama po sebi, ne znači toliko upravo zbog rezultata u ACB ligi, bili su pod presijom i imperativom da moraju da dobiju. A mi smo samo imali veliku želju, koja je demonstrirana i kroz broj skokova, ponašanjem i na terenu i na klupi svakog sekunda. Stvarno svaka čast igračima na velikoj pobedi, za koju vidim da ima lep odjek među onima koji prate sport u Srbiji, a pogotovu među navijačima Partizana", rekao je Vujošević.

 

Trener Unikahe Aito Garsija Reneses priznao je da je poraz zaslužen i da njegovi igrači nisu mogli da odgovore gostima ni u jednom segmentu igre.

 

"Igrali smo loše. Ništa nismo uradili kako treba, šutirali smo loše, nismo pravili blokove, pravili smo grešku za greškom u odbrani. Moramo da pogledamo u budućnost i da prepoznamo propuste pred naredne utakmice. Moramo da razmišljamo pozitivno i oporavimo se do sledeće utakmice. To je ono što ću tražiti od svih svojih igrača," rekao je strateg Unikahe Aito Reneses.

 

Posle šest kola prvak Srbije ima skor 3-3 a Unikaha i dalje vodi u grupi sa pet pobeda i jednim porazom.

 

Partizan narednu utakmicu u Evroligi igra sledećeg četvrtka protiv Efes Pilsena, koji je u prvom krugu slavio rezultatom 77:67. Ovoga puta, međutim, moraće da se suoče sa nadaleko čuvenom atmosferom u "Pioniru", tako da će crno-beli imati pravu šansu da vežu još jednu pobedu, koja bi ih dovela nadomak završne faze evropskog takmičenja.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here