Vujošević: Profesionalizam momaka nema veze sa parama koje ne primaju

0

 Trener Partizana Duško Vujošević
 

"Podelili smo minutažu. Zadovoljan sam pristupom igrača koje treniram. Bilo je poteza vrednih dolaska. Osvojili smo još dva boda. Momci su pokazali predanost i dokazali da profesionalizam nema veze sa parama koje ne primaju", rekao je Vujošević.

 

Partizan je savladao Borac iz Čačka u devetom kolu Superlige Srbije. Bogdan Bogdanović je igrao sa bandažom na ruci, a Vujošević je rekao da je to preventivno i dodao da "ne bi igrao da je bilo šta ozbiljnije". Takođe, posebno je zahvalio navijačima, kojih je bilo oko 500 u dvorani "Pionir", pošto je rekao da je "potrebna velika doza ljubavi da se dođe po ovom kijametu".

 

Trener Partizana je pohvalio Čačane i rekao da je to dobra ekipa, koja u teškim uslovima održava košarku u tom gradu sa velikom tradicijom.

 

Trener Borca Raško Bojić je rekao da njegov tim nije imao snage da se suprotstavi šampionu Srbije.

"Bilo je teško da se odgovori na agresivnu i čvrstu odbranu Partizana. Oni su podigli formu, imali su 20 skokova više od nas. Mi ćemo se koncentrisati na utakmicu koja sledi i one sa klubovima iz lige Srbije, kao i one u Čačku. Stalo nam je da zbog naših navijača imamo što bolji skor, a svaka pobeda za nas je kapitalna", istakao je Bojić.

 

 

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here