EPA/Fehim Demir

Srbija neće priznati lidera Republike Srpske koga je oktroisao Zapad, već samo izbor srpskog naroda, poručio je predsednik Aleksandar Vučić.

Vučić je rekao da to nije pitanje ljubavi prema predsedniku Republike Srpske Miloradu Dodiku ili bilo kome, nego pitanje odnosa poštenja i poštovanja volje srpskog naroda.

On je naveo da smatra da se ušlo u, kako je kazao, fazu nagovaranja onih koji treba da donesu presudu protiv Dodika da ona bude osuđujuća.

– Već su mnoge pripreme izvršene čak i za eventualnu reakciju koja nije politička. Komplikuju na sve moguće strane. U svim tim uslovima za nas je strašno važno da čuvamo mir i sačuvamo naš narod i verujem da ćemo uspeti – rekao je predsednik Srbije, gostujući na TV Prva.

5 COMMENTS

  1. Pa Dodika je postavio upravo Zapad i svaki pravi Srbin zeli da se integrise u Evropsku Hriscansku Uniju.A ti i Dodik ako zelite sa Rusima treba da znate da ce nas Rusi da predaju Turcima,a ja nisam da ponovo 500 godina budemo pod Turcima.

  2. Onda ti napusti, tu zemlju i, idi na zapadu. Mi ne zelimo u terroisticki Nato. Da moramo posle protiv ,Russa da ratimo. Mir je najvaznji. Ja Sam zato ,da ulazimo u ,bricks. Kao i druge zemlje.

    • Otisao damno i vidim stalno nam novi dolaze.Po cemu ce mo morati da ratujemo protiv Rusa,a ti mislis da ce Rusi doci u Srbiju da brane Srbe od Turaka.Zasto su Rusi 1999 otisli i ostavili Srbiju,a i 1990-tih nisu ni razmisljali o nama.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here