PrintScreen TV Prva
Aleksandar Vučić

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da je Vlada Srbije prihvatila njegov predlog i da će povećanje penzija biti ne od 1. januara naredne godine, već od 1. decembra, kao i da veruje da će ono biti 11 odsto.

– Želim da kažem našim penzionerima da je izgleda vlada prihvatila ideju da od 1. decembra bude povećanje penzija, mesec dana ranije. Verujem da će biti 11 procenata, a biće još mnogo dobrih vesti – rekao je Vučić u video poruci objavljenoj na instagram profilu “buducnostsrbijeav”.

 

2 COMMENTS

  1. Laž. Sad je avgust mesec, sve će biti astronomski skupo. Od biti, biće se ne živi. Ljudi izvršavaju samoubistva od njegove politike. Sad je penzija u stradiji Srbiji niža od one u Nepalu -proverena vest od migranta iz te zemlje koji radi u Hrvatskoj. Zamislite penzionera pokvari mu se veš mašina, frižider odake od penzije od 300 evra da popravi. Jedino da se vrati na nivo pećinskog čoveka. 70% penzionera osudio na doživotnu robiju smanjenjem penzije jer nisu imali dovoljno godina sa 40g staža. Laži je kraj

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here