Vučić petučen jer nije hteo da se legitimiše

0

Pre nego što je dobio ovaj udarac po bubrezima Andrej Vučić je krenuo ka pripadnicima Žandarmerije, nešto im u afektu govorio i gađao ih. Predmet se ne može identifikovati, ali ako se pažljivo pogleda snimak vidi se da nešto leti ka žandarmima
 

Do napada žandarma na brata premijera došlo je na raskrsnici ulica Svetozara Markovića i Birčaninove. Svedoci iz okolnih zgrada ispričali su reporterima "Blica" da je tuča bila tako žestoka da se svi prolaznici razbežali u strahu.

 

"Žandarmi su od ranog jutra legitimisali sve koji su prolazili, i stanare i radnike okolnih lokala. Oko podneva naišao je Vučić sa obezbeđenjem i žandarmi su im, kao i svima, zatražili isprave jer su hteli da uđu u zatvoreni deo ulice ka Slaviji. Usledila je glasna rasprava, a potom i tuča u kojoj su dobili stravične batine", rekao je za "Blic" jedan od očevidaca, a sličnu priču ponovilo je još nekoliko stanara koji su ceo događaj posmatrali sa prozora svojih stanova.

 

Epilog ovog sukoba je da su krvavih glava pomoć lekara zatražili Andrej Vučić i dvojica vojnih specijalaca iz obezbeđenja. Ekipa Žandarmerije koja je obezbeđivala ovu raskrsnicu zamenjena je kada se saznalo s kim su se sukobili.

Na snimku Televizije N1 vidi se brutalno premlaćivanje Andreja Vučića i dvojice pripadnika Vojske iz obezbeđenja premijera.

 

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here