Tanjug
Aleksandar Vučić

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da je sa zamenikom ministra inostranih poslova Ruske Federacije Aleksandrom Gruškom razgovarao na 23 teme, među kojima je bio i izvoz municije.

– Ja sam pokrenuo pitanje izvoza municije. Mi od toga moramo da živimo – rekao je Vučić.

Komentarišući navode pojedinih medija da ruski predsednik Vladimir Putin nije hteo da mu se javi i da je zamenik ruskog šefa diplomatije Aleksandar Gruško, koji je nedavno boravio u Srbiji, brzo napustio našu zemlju, Vučić je rekao:

– Mi imamo dobre odnose i međusobno poštovanje, a to podrazumeva da kada neko poželi da razgovara taj razgovor i dobije. Dokažite mi kad nisam dobio razgovor sa njim i neću više biti predsednik.

On je podsetio da je zamenik ministra spoljnih poslova Rusije Aleksandar Gruško ostao tri dana u Srbiji i da je imao sastanke i sa Brnabićevom, Vučevićem i Đurićem.

Vučić je naglasio da je najvažnije da se ukaže na poziciju Srbije uprkos hibridnom ratu čiji je cilj da uvuče Srbiju u regionalne sukobe.

– Zato ćemo morati češće da reagujemo i govorimo šta je istina a šta nije – zaključio je ssrpski predsednik.

1 COMMENT

  1. I dileri drogom,lopovi,obijaci banaka,ucenjivaci svim I svacim i ostali takvi kriminalci kazu mi od toga zivimo,moramo to da radimo!!!.Ali na kraju ipak plate za svoja nedela

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here