Tanjug/AP
Aleksandar Vučić

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić, komentarišući to što je premijer Kosova Aljbin Kurti tražio pojačanje NATO trupa na KiM, ocenio je da je interesantno to da je normalno da bude još više Nemaca na Kosovu, ali nije normalno da bude malo Srba.

– Interesantno je to što je normalno da dođe još malo Nemaca na Kosovo, ali nije normalno da dođe malo Srba na Kosovo. Mi svi treba da kažemo da je to normalno, pametno, da nas ne bi neko klepio po ušima i svi znate da sam u pravu – rekao je Vučić na godišnjoj konferenciji odgovarajući na pitanja novinara.

Uputio je kontrapitanje Kurtiju zašto zove NATO kada je toliko jak, kao i što nije ušao na sever kada je tako jak.

– Što 20 dana ne možeš da uđeš i razbiješ barikade kada si tako jak, nego si znao…, ajde da dalje ne govorim – dodao je predsednik.

4 COMMENTS

  1. e Vučko, to znamo mi vrlo dobro da si se na to jedva cekao si, i da imas ADUT u tvojim rukama, ali nazalost i na srecu da nijedan covek nije stradao, propao ti plan skroz. Vučko ajde bre oslobodi mesta mladima i da konacno zivimo u miru i mi albanci i vi srbi i sviju nas.Dosta bra ta vasa prljava kampanja koju sijete samo mrznje i haos. Dosta ste bre obogatili sve na racun Kosova , a na zalost vecina ljudi ne znaju istinu sta se desava na Kosovo.Gde to ima na svetu da vec 20 godina ne placaju struju nit ničega akukaju. Kasiraju u srbiju , kasiraju na Kosovo i samo kukaju. Zar to vi nevidite??? Vučko zna o time sve ali njemu to odgovara jer oni ga drze u vlast. Postovanje za sve časne ljude gde god da su u Sr ili Kos ili bilo gde.
    Cestitam vam Bozic

  2. Резолуција 1244 УН
    Врло је јасна и недвосмислена.
    КиМ је србска теририторија.
    На КиМ се враћа Србска Војска🇷🇸.
    То исто потврђује Кумановски Споразум.
    🇷🇺☦️🇷🇺
    П.С.
    Оба ова међународна документа потписала је и америка

  3. Toni
    O čemu ti pričaš ,
    Albanci na KiM nisu nikad u bivšoj državi plaćali ni poreze ni struju
    A dobivali su ekstra primanja od svake plate je moralo za njih da se plati 3% jer su imali puno djece,
    Tako su Srbi odgojili albance koji su uzeli oružije i stvorili terorističku ovk
    Da ratuju, otimaju, trguju organima ,
    Znaš li to Toni ?
    Ili možda samo navijaš za albance,
    🇷🇸☦️🇷🇸

  4. Otkud ti to svega ti??!!!! Mi nismo placali nista??? Moj drugare ja imam 61 godina i znam sta sam platio, a ti vidis da skroz pogresno si informisan. Bogami mi moga ne navijam apsolutno na nicoju stranu, samo osidim svaki zlocin i svaku nepravdu. Veruj mi da iz dubokok srca bi te pozvao kao moj gost privatni i da te prosetam kroz celu Kosovu da se sam uveris ko laze , i da zajedno osudimo svaku zlo zbilo koje strane sa dokazima. Jasam svedok toga sta se dogadjalo od vreme Slobodana i u toku rata , ti nisi dozivio taj horror , ti nisi doziveo silovanja tvoje dece Draza, ti si gledao samo preko Tv te vasu laznu propagandu koka nazalost i danas u samoj srbiji nepobedljiva. Ako si time ponosan onda stvarno je to zalosno jer znam sta smo sve preziveli i ne bi zelio to ni najvecom dusmanu.
    Nemoj Drazo pokusati da opravdas nepravdu i zlocin , bilo ko da to uradi.
    Poz i cestitam tebi i tvojoj familije Bozic

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here