Tanjug

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić danas je u Kairu izrazio zabrinutost zbog napada na Dolanda Trampa i poručio da se nada da će to ludilo mržnje koje se širi svuda po svetu da prestane i poželeo Trampu brz oporavak.

– Želeo bih još jednon da izrazim zabrinutost zbog užasnih događaja koji su se zbili noćas u SAD, pokušaj atentata na bivšeg predsednika i što je još važnije predsedničkog kandidata Donalda Trampa. Želim mu dobro zdravlje i brz ooravak – rekao je Vučić novinarima posle sastanka u Kairu sa poglavarom Koptske pravoslavne crkve i patrijarhom Aleksandrijskim Tavadrosom II.

Vučić je rekao da se nada da će prestati to ludilo mržnje koje se ssiri svetom i da će, kako je rekao, postojati veće poštovanje.

– I da će biti manje agresije posebno od onih koji uvek drugima prebacuju da su agresivni a najčešće baš sa te strane dolaze napadi. Verujem u snagu američkog naroda da sve ovo prevaziđe i uverenje da ćemo i mi u Srbiji uspeti da sačuvamo razum i da razumemo koliko je mir važan i koliko je stabilnost važna i da guramo zemelju napred – naglasio je Vučić.

3 COMMENTS

  1. Nema tu ništa sa srbijom, nemoj da se petljaš gde ti nije mesto g. Vučiču, previše se mešaš u tuđe stvari, prvo bosna, kosovo, crna gora eh sada i u americi, bavi se ti samo glupostima i bajkama u srbiji.

  2. Dobar stav gospodine predsjednice,
    Dobo radi dobro me nadaj. Nedaj Srpsku svijetinju niposto.Vas stav je
    na Balkanu kao i na svijetu je positivan, ima dosta njih su zavidni
    Vasom politkom, pósenno na Balkanu
    pa i pojedini u Briselu, ali van nista nemozu.

  3. Kao i uvijek niko nam nista ne moze, a kada nas premlate onda kukamo i potpisujemo sve i svasta i za vlast smo spremni i rodjenu majku da prodamo.Kada ce poceti da se iskopava Litijum zasto to ne sprijecite ako ste tako mocni ,a Kosovo smo damno izgubili i niko nam to vise ne moze vratiti,ali treba sacuvati barem Srbiju,ali i to ce nam da ode koliko smo pohlepni na vlast.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here