Tanjug
Aleksandar Vučić

Predsednik Aleksandar Vučić izjavio je danas u Palati Srbija da je predsednik Francuske Emanuel Makron posetom Srbiji još jednom pokazao poštovanje prema srpskom narodu.

– Poštovani predsedniče Francuske Republike, dragi Emanuel, dobrodošli još jedanput u Srbiju i veoma sam srećan što imam priliku da vas ugostim u Beogradu, a posebno zahvalnost na tome što ste kao jedan od retkih predsednika i premijera izrazili spremnost i želju da posetite i neki drugi grad osim Beograda – rekao je Vučić u obraćanju u prisustvu predsednika Francuske Emanuela Makrona.

Kaže da će sutra zajedno posetiti Novi Sad i imati razgovore u Šnajder Elektriku i u Matici Srpskoj.

– Mnogo vam hvala što ste došli u Srbiju i što mi još jedan put pokazali poštovanje prema građanima ove zemlje, prema građanima Srbije, prema srpskom narodu. Mi u Srbiji to umemo da cenimo, umemo da poštujemo. Takođe želim da obavestim sve prisutne novinare da smo imali duge razgovore, da ćemo ih nastaviti večeras, verovatno do kasno u noć, imaćemo ih i sutra, o svim važnim strateškim pitanjima, kako bilateralne saradnje tako našeg puta ka EU, ali rekao bih i strateških odnosa u svetu i Evropi u celini – rekao je Vučić.

4 COMMENTS

  1. “Vučić: Makron još jednom pokazao poštovanje prema srpskom narodu”
    Da nije tuzno bio bi vic.

  2. Kakvo postovanje taj isiti Mokron je nas naj veci neprijatelj, taj isti Makron nije doso radi tebe nego ti je sigurno nesto uglavio ili uzo

  3. Poštovanje,a samo pre nekoliko dana,glasali su Francuzi u UN da smo genocidan narod.Devedeset devete su nas bobardovali osiromašenim uranijumom da bi nam oteli Kosovo i Metohiju.Vučić samo baca prašinu srpskom narodu u oči.Makron glumi prijatelja samo da bi nam uvalio preskupe miraže,skuplje nekoliko puta od najboljih Ruskih ili Kineskih aviona.U igri je i izgradnja nuklearne elektrane koja je isto tako višestruko skuplj u odnosu na Rusku.Vučić prezadužuje i onako prezaduženu Srbiju.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here