Tanjug
Aleksandar Vučić

Predsednik Srbije i član SNS Aleksandar Vučić poručio je danas u Smederevu da je Kosovo i Metohija deo Srbije i da će država brinuti o svom narodu ma gde da naši ljudi žive.

– I da vam kažem, izmišljali su svašta i izmišljaće svašta – KiM je deo Srbije, bilo je i biće, za razliku od njihovog vremena, kada su sve učiniili da im ga predaju – rekao je Vučić obraćajući se okupljenim građanima ispred hale u kojoj se održava skup naprednjaka u Smederevu.

Takođe, sve što vređaju sve naše majke i našu decu više o njima govori, dodao je Vučić.

– Mi ćemo da čuvamo i njihove majke i njihovu decu i zajednički da gradimo budućnost Srbije, sa većim platama i penzijama, ali Srbija će iz godine u godinu ići napred. Brinućemo o svom narodu ma gde da živi – naglasio je Vučić.

Zahvalio je okupljenim građanima na velikoj podršci.

4 COMMENTS

  1. “Vučić: Kosovo i Metohija je deo Srbije, bilo je i biće..”
    – Ma kako da ne ! Naročito su “deo Srbije” Gazivode, Valač i sl.

  2. Vucicu ovo samo do izbora.Ako pobedis na izborima onda sve potpisujes priznanje diploma, carinske pecate,. registarske tablice jer si sve to prihvatio a sta je to nego de fakto priznanje Kosova.
    Samo objasni gradjanima kako ces sacuvati Kosovo i Metohiju u sastvu Srbije
    Jeste ustav Srbije nije promenjen ali realnost je da je Srbija izgybila suverinitet nad Kosovom 1999 god.Do pre god dana imala je samo na Severu ali tvojom pogresnom politikom i to je izgubljeno nazalost.Ako uspes da sacuvas da Kosovo i Metohija ostanu zauvek deo Srbije onda si ti najaci lider Balkana.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here