EPA-EFE
Aleksandar Vučić i Vladimir Putin

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da je pre desetak dana dobio poziv predsednika Rusije Vladimira Putina da se pridruži samitu BRIKS-a koji se održava u periodu od 22. do 24. oktobra u Kazanju, ali je naveo da će tada imati važne goste iz inostranstva.

– Imamo mnogo važnih poseta, kako to klinci kažu – gužva u šesnaestercu. Hvala ljudima iz BRIKS-a na pozivu i predsedniku Putinu. Imamo i Njujork, i već sada znam da ću imati razgovore sa najmanje šest predsednika i sa najmanje sedam ili osam premijera na marginama sednice generalne skupštine UN – rekao je Vučić novinarima.

On je naveo i da Beograd obeležava 80 godina od oslobođenja 20. oktobra, dodajući da će tada biti priređeni brojni programi i planovi.

– Ne zaboravite da je 80-godišnjica oslobođenja Beograda 20. oktobra i Crvena armija je ta koja je najvećim delom uz pomoć naših trupa oslobodila Beograd i donela slobodu našoj zemlji zajedno i sa Rusijom i svima drugima koji su učestvovali u oslobađanju – rekao je Vučić.

7 COMMENTS

  1. У чије име ти причаш? Одбијаш једину руку која ти није бацала бомбе због сусрета са нашим крвницима?! А и питање је да ли те је звао. Толико лажеш да је 10 ,,Оскара” мало.

  2. ПУСТИ ПРИЧУ ПРЕДСЕДНИЧЕ
    ПО Р1244УН
    ВОЈСКА СРБИЈЕ🇷🇸МОРА ДА СЕ ВРАТИ НА КОСОВО И МЕТОХИЈУ
    ИЛИ СРБИ🇷🇸НЕЋЕ ТУ ОПСТАТИ
    АКО ТО НЕ УРАДИШ
    ОБУСТАВИ КУПИВИНУ АВИОНА
    НЕМА ПОТРЕБЕ
    ТО СУ ЛАЖИ
    ЈАЧАМО ВОЈСКУ
    А нато тј америка
    ОТИМАЈУ КОСОВО И МЕТОХИЈУ
    ТО ЈЕ ВАН СВАКЕ ПАМЕТИ
    ПРОБУДИТЕ СЕ СРБИ☦️🇷🇸

  3. Do sada sam te uvek podržavao čak i na svoju štetu.Ne budeš li otišao znači da su ljudi bili u pravu da ti ne voliš svoju srbiju i da sve što si govorio da su to bile samo floskule.Živi bili pa videli. Mnogo ružno se ponašate prema našoj braći.Oni su nam jedini iskreni saveznik,to se ne baca pod noge.

  4. Ne dobijas vise moj glas druze Predsednice, ako ne odes. PaBolje BRIKS nego ta EU koja nas 23 godina Laže i ko zna hocemo li postati clan a Bugarska i Rumunija koje su daleko iza nas bili su vec 17 godina Clanice te lazljive Eu. Ne u EU. Bolje BRIKS dugorocno.

  5. Beograd je oslobodjen iskljucivo od Crvene Armije. Koje su to “nase trupe”? Partizani su stigli u Beograd tri dana posle Sovjeta. A zatim su tri meseca ubijali i streljali nevine ljude po Beogradu, ukljucijuci i sve vatrogasce.
    I dok su Sovjeti otisli da teraju naciste iz Madjarske, te “nase trupe” su mobilisali Srpsku mladez i poslali preko 100,000 Srpskih Donovan da ginu na Sremskom frontu.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here