comons.wikimedia/Suradnik13
Hrvatski vojnici

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić danas je tokom obilaska Sajma naoružanja Idex u Abu Dabiju prošao i pored hrvatskog štanda i tom prilikom ocenio da Hrvati imaju odličnu vojsku, a da je posao Srbije da ima malo bolju.

– Hrvati imaju odličnu vojsku i odličnu vojnu industriju i ja to poštujem… A mi malo bolju. Imali su jednu od najboljih fabrika u bivšoj Jugoslaviji, Đakovo je nekada bila najbolja fabrika. Imaju izvrsnu vojsku i mnogo ulažu, a naše je da ne budemo slabiji – rekao je Vučić koji je istovremeno pozdravio predstavnike na hrvatskom štandu.

On je dodao da ako Srbija bude modernizovala svoju namensku industriju, koja proizvodi granate, mine, municiju, biće neprevaziđena u celoj jugoistočnoj Evropi, jer je potražnja velika.

– Pred nama su ulaganja u fabrike u Čačku, Užicu, Valjevu, Kragujevcu, Trsteniku, Bariču, Priboju, Zemunu… – naveo je Vučić i primetio da je Srbija imala jaku industriju, ali da se nije modernizovala na vreme, i da sada mora da se vrati i uhvati korak.

4 COMMENTS

  1. Ne uvlaci im se bre vise, koji si ti predsednik sto se samo ulizuje drugima, daleka im kuca i njima i njihovoj vojsci

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here