EPA/Andrej Čukić
Aleksandar Vučić

Predsednik Aleksandar Vučić izjavio je danas da će biti još hapšenja, da se sada proverava povezanost svih lica sa napadačem na žandarma Miloša Jevremovića i da očekuje da najveći deo tog posla bude gotov do utorka.

– Nije policija imala određena saznanja već je tužilaštvo radilo. Imali ste kompletnu obradu lica po nalogu tužilaštva. Tužilaštvo je to radilo i koliko sam čuo možda i grešim, bilo je pripremano sve, trebalo je još neki detalji da završe za tužioca, da bi imao dovoljno dokaza i da se ide u postupak, odnosno u hapšenje lica – rekao je Vučić gostujući na Prvoj.

Na pitanje do kada će biti na snazi crveni alarm, odnosno crveni nivo bezbednosti, Vučić je rekao da će državni organi najveći deo rešiti do utorka i da će onda biti sve u redu.

2 COMMENTS

  1. Ma znali ste vi vrlo dobro sta se sprema. Nego – posto je Acina popularnost u stalnom padu, Kosovo mu vise nije aktuelno, daj nesto novo – iskopajte onog konvertita da napravi nesto stupidno i dajte da ja opet budem spasilac, oslobodilac i heroj srpskog naroda. Acina kozmetika je uvek tu- prisutna sa zamaze oci i da se skriju istrinski i pravi problemi srpskog naroda.

  2. PA ŠTA TI IMAŠ DA BRINEŠ??? TI TU MOŽEŠ ODLUČITI KOLIKO I JA 😅 JESTE DA MENE NIKO NE ZNA JAVNO!!! ALI JEDNAK SAM ŠARAF U OVOME SVETU KAO I TI 😅 NEGO ŠTA JE SA LITIJUMOM??? KAKVA JE CENA DANAS???

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here