Kosovo online

Predsednik Vlade Srbije i predsednik SNS Miloš Vučević izjavio je danas da će do rekonstrukcije vlade doći na proleće i da će do tada biti sagledani rezultati svih članova njegovog kabinet, prenosi Blic.

– Ono što smo predsednik i ja dogovorili je da to bude na proleće, počevši od premijera do svakog ministra da vidimo ko je kako radio. Pa i kada igrate utakmicu ubacujete nove igrače. Imate pomoćnike koji su večni, samo menjaju ministre. Oni samo čekaju, jer njima to pripada. Oni su eksperti. Nema nepromenljivih i nedodirljivih – poručio je Vučević gostujući na TV Pink.

Kako je naveo, glavna poruka za 16. rođendan SNS je da se stranka mora spremiti za izazove koji predstoje, jer će “izbori koji će biti za dve i po godine biti odlučujući”.

– To je pitanje odgovornosti prema građanima, brzo će proći dve i po godine. To jeste posao stranke, da položi račune građanima, da se oceni da li ćemo opet dobiti poverenje. Još jednom apelujem na sve da više rade za našu državu i građane – rekao je Vučević.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here