Voja Stanković u Laciju?

0

Rimska bajka: Vojislav Stanković

Stanković opet u Laciju? Prema italijanskim medijima, to je moguć scenario, samo što ovoga puta nije u pitanje Dejan Stanković, već njegov prezimenjak Vojislav iz Partizana!
Specijalizovani portali, koji se bave transferima na Apeninima, lansirali su informaciju da je klub iz Rima zainteresovan za štopera Partizana.
Lacio, i pored dovođenje Stefana De Fraja iz Fejenorda ovih dana užurbano traži štopera, jer su ostali bez Bjave i Dijasa, a teško će im se ostvariti želja da dovedu prvu metu Rona Vlara. Izvisili su i u pokušajima da dovedu Lukaša Mendeša iz Marseja i Rikarda Koštu iz Valensije (obojica otišli u Katar), a Galatasaraj im je po svemu sudeći preoteo Edgara Balantu. Paleta iz Parme je preskup, a Kampanjaro iz Intera je bliži selidbi u Sampdoriju. Zato su Rimljani zapali u problem koji bi mogao da bude koliko toliko rešen dovođenjem Stankovića.
Prema informacijama iz Italije, jedan menadžer je ponudio Srbina iz Partizana sportskom direktoru Lacija, Iljiju Tareu. S obzirom da Stanković ima još samo šest meseci ugovora sa crno-belima, Lacio bi mogao da ga dobije za male pare i da zakrpi rupu u poslednjoj liniji.
Sada je na potezu uprava Lacija, koju mora da dostavi konkretnu ponudu u Humsku.
 

Partizanu milion evra?
Rimski dnevnik "Korijere delo sport" piše da bi za ovaj transfer Partizan na ime obeštećenja trebalo da dobije milion evra.
U tekstu se još ističe da je Stanković levonog i brz i da bi mogao da sarađuje sa De Frajom, koji je dešnjak i nešto sporiji.

 

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here