Youtube/Nuno Nina Akademy

Drevna mudrost zarobljena u tehnologiji budućnosti, hidrira vas danas. CellPower boca za vodu sa vodonikom predstavlja svedočanstvo vizionarskog dizajna i inovacije, koje je u Evropi pedantno izradio kreativni genije Nuno Nina.

Lumivitae CellPower je tehnološki uređaj koji će promeniti način na koji razmišljate i koristite vodu. CellPower svojom revolucionarnom tehnologijom proizvodi najčistiju vodu bogatu vodonikom.

Dizajniran od strane Nuna Nine, uređaj koristi inovativnu patentiranu membranu za čistu i sigurnu proizvodnju vodonik, dok precizno kalibrisani magneti u bazi oponašaju magnetno polje Zemljinog jezgra.

Tri jedinstvena seta frekvencija jedinstveno obogaćuju vodu, dok multifunkcionalni dizajn nudi 3 ciklusa proizvodnje vodonika prilagođena dnevnim ritmovima. Pored toga, uređaj je opremljen opcijom hromoterapije i elegantnim i laganim dizajnom, koji omogućava prenosivost i izdržljivost.

Nuno Nina ima veliko iskustvo u oblasti integrativne medicine. Sa iskustvom u matematici, sistemskom inženjeringu i biohemiji, Nuno je osnovao i direktor je klinike za IM-integrativnu medicinu u Lisabonu.

Nuno Nina je bio duboko uključen u oblast elektromedicine, razvio je medicinske uređaje i njegova klinika je poslužila kao model za mnoge klinike širom sveta.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here