Vidovdanska humanost

0

Kulturno-SPORTska zajednica Srba iz Salcburga brani trofej
 

Pored takmičarskog karaktera, ovogodišnje susrete obeležiće više pratećih humanitarnih akcija u cilju da se obezbedi što veća pomoć poplavom ugroženim regionima.

Susreti će se pod pokroviteljstvom Saveza Srba u Austriji i uz medijsku podršku "Vesti" održati na terenima stadiona Tivoli, objekta smeštenog u ulici Njiesengaše 1b. Svečano otvaranje je predviđeno za 11.00 časova, a osim brojnih predstavnika naših klubova širom Austrije, očekuje se dolazak brojnih ličnosti iz javnog života pokrajine i grada Inzbruka.
 

Pehari "Vesti"
 

Domaćin, Zajednica Srba Tirol, spremno dočekuje brojne takmičare na Vidovdan, s nadom da će sve proteći u SPORTskom duhu.

Prošle godine, u gradiću Feldkirh, u pokrajini Forarlberg, održani su 34. vidovdanski SPORTski susreti srpskih udruženja iz Austrije. Osvajač pehara "Vesti" bila je Kulturno-SPORTska zajednica Srba iz Salcburga sa osvojenih 46 bodova. Drugo mesto pripalo je ovogodišnjem domaćinu Zajednici Srba Tirol, sa 39 bodova, dok su treći bili članovi Vidovdana iz Linca sa 23 boda.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here