Vesti

0

X Saobraćajka kod Bijelog Polja

MLADIĆI PODLETELI POD ŠLEPER

Danijel Leković (23) iz Bijelog Polja preminuo je od povreda zadobijenih u saobraćajnoj nesreći kod mesta Ribarevine na izlasku iz ovog grada, dok su njegovi prijatelji Kristijan Bulatović i Nikola Šutović teško povređeni, saopštila je policija. U nesreći su učestvovala dva vozila, automobil audi u kom su bila trojica mladića i kamion. Kako javljaju lokalni mediji, oni su iz nepoznatih razloga prešli na drugu stranu puta i udarili u šleper. Vozač kamiona prošao je bez povreda, dok su trojica mladića teško povređena, a Leković je ubrzo preminuo. Policajci i vatrogasci su morali da režu lim sa njihovog automobila kako bi ih izvukli.

B. S.
 

X Lopovluk u Doboju

UKRALI PET TONA GVOŽĐA

Sa auto-otpada Autometal-prom u naselju Kladari kod Doboja ukradena je veća količina gvožđa i materijala od bakra. Prema izjavi vlasnika otpada šteta iznosi oko 13.000 KM, saopštila je policija u Doboju. Kako saznajemo, ukradeno je ukupno pet tona gvožđa, dve tone raznih auto-delova, oko 100 kilograma bakra i elektromotor.

X Hapšenje u Užicu

SKANK KRIO U "BUNKERU"

U akciji policije u Užicu zaplenjeno je preko 40 kilograma marihuane najboljeg kvaliteta, droge poznate kao skank. Uhapšena je jedna osoba koja se sumnjiči za trgovinu drogom, saopštio je MUP Srbije. Kako saznajemo, u pitanju je M. B. (31) kome je određen pritvor posle privođenja. Droga je otkrivena kada je policija pretresla stan i automobile osumnjičenog. U podu automobila pežo otkrivena su tri bunkera, u kojima se nalazilo 38 pakovanja skanka, dodaje se u policiji.

X Nesreća u Paraćinu

RADNIKA SPRŽILA STRUJA

Đorđe Simić (50), radnik Elektrodistribucije u Paraćinu, poginuo je u Trafo-stanici 1, kada ga je spržila struja usled kratkog spoja. Nesreća se dogodila u ulici Jovana Skerlića dok je Simić otklanjao kvar. Kako kažu u Ministarstvu rada, zapošljavanja, boračke i socijalne zaštite, tokom priključenja dalekovoda na elektromrežu došlo je do kratkog spoja u ćeliji trafo-stanice.
 

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here