Vesti

0

 

XMisterija u Danilovgradu

NESTAO U PLANINI

Vidoje Popović (31) iz Danilovgrada nestao je u subotu i još uvek se traga za njim pošto je poslednji put viđen na planini Sinjavini. Rodbina, prijatelji, meštani, policija i službe spasavanja iz Mojkovca, Kolašina i Nikšića pokušavaju da ga nađu, ali za sada bez rezultata.
Nestanak je prijavio njegov brat Ranko Popović, koji je policiji ispričao kako se nestali čovek odvojio od društva u mestu Mrakov Do na Sinjavini i od tada mu se gubi svaki trag. Svi su u strahu za njegov život, pošto je u subotu na Sinjavini pao prvi sneg i protekla tri dana su bila veoma hladna za ovo doba godine.

B. S.
 

XOdluka u Bratislavi

KOSMAJCU ODUZETO SLOVAČKO DRŽAVLjANSTVO

Ministarstvo unutrašnjih poslova Slovačke poništilo je pasoš ove zemlje Dragoslavu Kosmajcu, osobi koju je premijer Aleksandar Vučić označio kao "najvećeg narko-dilera" u Srbiji. Njemu i još dvojici srpskih državljana takođe je oduzeto državljanstvo Slovačke, a vlasti u Bratislavi utvrđuju na osnovu čega su ova trojica i dobila slovačko državljanstvo, a potom i pasoše. U dosijeima su, javljaju tamošnji mediji, nađene manjkavosti, kao što su falsifikovani potpisi, pa tamošnje vlasti ispituju ko im je to omogućio.

XPokušaj ubistva u Šapcu

NOŽEM IZBO SUPRUGU,
PA ISEKAO VENE

Za sada neidentifikovani muškarac pokušao je u noći između nedelje i ponedeljka da ubije svoju suprugu u Šapcu. Nesrećna žena je ubodena u grudi i ruku, pa je prebačena u tamošnji Urgentni centar. Nakon svađe u porodičnoj kući, suprug je nožem naneo više uboda supruzi, a onda isekao sebi vene na rukama. Policija ga je ubrzo uhapsila.
 

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here