Vesti

0

X Saobraćajka u Beogradu

OSAM PUTNIKA POVREĐENO U AUTOBUSU

Na liniji 50 gradskog prevoza u Beogradu, osam putnika je juče ujutru povređeno kada je vozilo udarilo u banderu na uglu ulica Braće Jerković i Vojislava Ilića. Nesreća se dogodila kada je autobus u kom se nalazilo oko 60 putnika sleteo sa puta kod Plavog mosta, pokušavajući da izbegne sudar sa autobusom na drugoj liniji i tada udario u banderu.
Na sreću svih osam povređenih putnika zadobilo je lakše povrede, kontuzije i ogrebotine, kažu u Vojnomedicinskoj akademiji, gde su prebačeni nakon nesreće.

X Potraga u Bihaću

POTERNICA ZA UBICAMA RAMBA

Policija iz Bihaća raspisala je poternice za Mervanom Šljivarem iz Prijedora i Mehmedom Rekićem iz Velike Kladuše koji se sumnjiče za ubistvo Nedžada Kličića zvanog Rambo. On je hladnokrvno likvidiran 14. septembra u kafiću Gold u mestu Ostrožac kod Cazina. Policija je već 19. septembra uhapsila Harisa Gredelja (28), kik-boksera iz Prijedora, kao jednog od osumnjičenih za ubistvo, a priveden je i Dragan Pavlović, kome je određen jednomesečni pritvor.
Rambo je likvidiran kada su četiri maskirana napadača upala u kafić Gold i ispalila nekoliko metaka u njega, posle čega su pobegli.

X Nespretni lopovi

UHVAĆENI U PLjAČKI KAFANE

R. D. (18) i N. R. (21) su otkriveni u jednoj kafani u Banjaluci tokom krađe alkoholnih pića. Kako kažu u banjalučkoj policiji, oni su juče oko jedan sat ujutru otkriveni pošto su kroz krov lokala ušli u kafanu i pokušali da ukradu piće. Oštetili su inventar pre nego što je stigla policijska patrola koja ih je uhapsila.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here