Vesti

0

Goluboviću smanjena kazna

KRISTIJAN ZA PRESUDU SAZNAO U NEMAČKOJ

Aleksandar – Kristijan Golubović (45) pravosnažno je osuđen na osam godina zatvora zbog trgovine drogom. Golubović je presudom Višeg suda u Beogradu bio osuđen na 14 godina robije, ali Apelacioni sud mu je smanjio kaznu, a Kristijan je za ovu presudu saznao u Nemačkoj gde se trenutno nalazi. Golubović je uhapšen 16. januara 2010. ispred Crkve Svetog Marka u Beogradu, a iz pritvora je izašao 16. decembra 2013. Teretio se za posredovanje u kupoprodaji 100 grama mešavine heroina i paracetamola.

Užas u Prokuplju

OSMOGODIŠNjACI MUČILI I UBILI ŠTENE

Dvojica osmogodišnjaka iz Prokuplja iskoristila su odsustvo vlasnice psa Ljiljane T, pa su štene prvo zlostavljali i mučili da bi ga potom hladnokrvno zadavili i bacili na ulazu u dvorište! Ljiljana je za medije ispričala da je bila šokirana hladnokrvnošću dečaka, a da stvar bude gora, majka jednog od njih je prosvetni radnik!

Privođenje u Požarevcu

UHAPŠEN DOK JE PRODAVAO HEROIN

Policija je uhapsila Požarevljanina (30) zbog sumnje da je preprodavao heroin, saopšteno je iz MUP Srbije. U stanu osumnjičenog nađeno je i oduzeto 15 grama heroina, 111,3 grama glukoze, vagica za precizno merenje, dinare, mobilni telefoni i SIM kartice, a osumnjičeni koji je uhapšen po nalogu tužilaštva se tereti da je izvršio krivično delo trgovine narkoticima.

Hapšenje u Nišu

PRETIO SUPRUZI OD KOJE SE RAZVODI

Nišlija M. M. (34) uhapšen je zbog sumnje da je u više navrata u protekle dve nedelje pozivao i slao preteće SMS poruke supruzi od koje se razvodi, saopšteno je iz niške policije. Sumnja se da je M. M. upućivao uznemiravajuće poruke i porodici svoje supruge.
 

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here