Vesti

0

Zaplenjena droga na prelazu Vatin

U DUPLOM DNU ŠEST KILOGRAMA HEROINA

Carinici i pripadnici novosadske kriminalističke policije zaplenili su na graničnom prelazu Vatin više od šest kilograma heroina. Droga je otkrivena u opelu smederevskih registracija kojim je 63-godišnji državljanin Srbije putovao u Temišvar. Detaljnim pregledom automobila carinici su primetili da je gepek prepravljen, kao i da se ispod skinutog zadnjeg sedišta nalazi duplo dno. U tom prostoru nađeno je 12 paketa obmotanih lepljivom trakom, u kojima se nalazio heroin.

Obdukcija tela nađenog kod Pala

ŽENA UBIJENA ZBOG 3.000 KM?

Obdukcija tela Radojke Jugović (69), koja je nađena u porodičnoj kući u Mokrom kod Pala, pokazala je da je ona ubijena, a Danka Tešić, portparol CJB Istočno Sarajevo, precizirala je da je Radojka najverovatnije zadavljena. Ona je dodala da je policija obavila veći broj informativnih razgovora s određenim osobama, od kojih su neke privedene na poligrafsko testiranje. Nezvanično se saznaje da je iz kuće ubijene žene ukradeno oko 3.000 KM.

Tuga kod Svilajnca

SAHRANjEN MLADIĆ UBIJEN NA KRŠTENjU

Goran Grujić (29) iz Bobovca kod Svilajnca izdahnuo je nakon tronedeljne borbe za život i sahranjen je na groblju u Bobovu. Goran je preminuo od posledica povreda po glavi i vratu koje su uzrokovali hici iz lovačke puške njegovog dede po majci Jablana Poslanovića (66). Osumnjičenije bio nezadovoljan što nema podršku ukućana da se veseli, pa je pucajući na krštenju svoje praunuke, bacio lovačku pušku nabijenu patronima sa dramlijama u cveće pored betona. Puška je verovatno udarila u neki kamen i hici su ispaljeni, a dramlije su pogodile Gorana.
 

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here