Vesti

0

Štrajk advokata

ODLOŽENO SUĐENjE PETRI CVIJIĆ

Suđenje voditeljki Petri Cvijić, optuženoj da je 9. januara 2012. godine svojom opel korsom usmrtila Slobodana Bajića (73), odloženo je juče u Drugom osnovnom sudu u Beogradu zbog štrajka advokata. Poznata voditeljka se juče pojavila u sudu, ali njen branilac nije došao, tako da je suđenje odloženo. Prvom presudom, Petra Cvijić bila je oslobođena optužbe, ali je Apelacioni sud poništio tu presudu i naložio novo suđenje.

Mora na robiju

HRVATICA KORISTILA
SEDAM LAŽNIH IMENA

Hrvatica Ana Nikolić (28) osuđena je u Italiji na devet godina robije pošto je počinila više od 100 krivičnih dela koristeći pri tom čak sedam lažnih identiteta. Ona je u Italiji hapšena ukupno 15 puta, ali nikada nije sa sobom nosila nikakav lični dokument i svaki put je koristila drugo ime. U svemu joj je pomoglo i što je jagodice na prstima potpuno uništila zarezujući ih ili paleći upaljačem, pa je pri uzimanju otisaka redovno imala čist dosije i uvek je imala drugo ime i prezime.

Zaplena na aerodromu

PRONAĐENE BUNDE OD LEOPARDA

Zajedničkom akcijom carinika i inspektora za zaštitu životne sredine prekinut je još jedan lanac krijumčarenja. Ovog puta, reč je o bundama i drugim predmetima izrađenim od krzna zaštićenih životinja, saopšteno je iz Uprave carina. U pošiljci sa 12 bundi pristiglih iz Grčke nađena je i bunda napravljena do krzna leoparda i bunda od crvenog risa, a obe životinjske vrste su zaštićene.

 

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here