VESTI

0

Kraj potrage u Kragujevcu
NESTALA DEVOJČICA NAĐENA KOD DEČKA

 

Daliborka Radisavljević (15) iz Županjevca kod Kragujevca nađena je živa i zdrava nakon dvodnevne potrage. Dok je Srbija strepela nad životom nestale devojčice, ona je, kako se nezvanično saznaje, bila kod dečka, a motiv bekstva devojčice su porodični razlozi i svađa s ocem.

 

 

Tragedija kod Kolašina

 

 

MLADIĆ POGINUO NA SKIJANjU

 

Stevan Božović (24) iz Podgorice preminuo je u Kliničkom centru Crne Gore u Podgorici od povreda zadobijenih na stazi Ski-centra Kolašin. Osnovni tužilac Vojislav Grujić kaže da je Božović u Klinički centar prebačen iz kolašinske Hitne pomoći.
– Budući da nije imao vidljivih povreda, iz kolašinske Hitne pomoći nisu nas odmah obavestili o tom slučaju. On je preminuo, najverovatnije, od povreda zadobijenih na skijalištu – rekao je Grujić.

 

 

Hapšenje u Prijedoru

 

 

OSUMNjIČEN ZA POKUŠAJ UBISTVA

 

Prijedorska policija uhapsila je osobu su inicijalima G. K. (46) za kojom je prijedorska policija raspisala potragu zbog pokušaja ubistva. Iz policije je saopšteno da je G. K. uhapšen u ulici Prote Mateje Nenadovića u Prijedoru i da je posle hapšenja osumnjičeni sproveden na dalje postupanje u Okružno tužilaštvo Banjaluka.

 

 

Uhapšen 17-godišnjak iz Brčkog

 

 

POSLE SLAVLjA SILOVAO MALOLETNICU

 

Osnovni sud u Brčkom odredio je pritvor do 30 dana maloletniku (17) zbog sumnje da je u novogodišnjoj noći u brčanskom naselju Brka silovao maloletnicu od 16 godina, saopšteno je iz Tužilaštva. Samir Beganović, sekretar Tužilaštva, rekao je da je sedamnaestogodišnjak najpre ispitan u svojstvu osumnjičenog, a zatim je Tužilaštvo podnelo predlog za određivanje pritvora jer je ocenjeno da postoji sumnja da je maloletnik počinio silovanje i da postoji opasnost da će uticati na svedoke.

 

 

 

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here