Vesti

0

Poplave

POGINULO 57 GRAĐANA
EVAKUISANO 32.000

Tokom majskih poplava u Srbiji poginulo je 57 ljudi, od čega su se 23 osobe utopile, izjavio je danas državni sekretar u MUP-u Aleksandar Nikolić. On je na sednici skupštinskog Odbora za odbranu i unutrašnje poslove kazao da je tokom poplava evakuisano 31.879 građana.

Beograd

BEŽE OD NADLEŽNOSTI
ZA MINISTROV DOKTORAT

Konferencija univerziteta Srbije (KONUS) neće formirati komisiju za analizu doktorata ministra policije Nebojše Stefanovića, jer to nije u nadležnosti KONUS-a, zaključeno je na jučerašnjoj sednici tog tela. Rektor Univerziteta u Beogradu Vladimir Bumbaširević kazao je da je u nadležnosti KONUS-a da da preporuku nekom svom članu (univerzitetu) da razmatra doktorat, a da je Megatrend, na kom je Stefanović doktorirao, već osnovao nezavisnu ekspertsku komisiju za proveru doktorata.

Valjevo

NAPADNUTE ŽENE U CRNOM

Aktivisti nevladine organizacije Žene u crnom napadnuti su u Valjevu tokom protesta u znak podrške žrtvama Srebrenice. Nekoliko aktivista je povređeno posle napada grupe mlađih ljudi, koja je sve vreme skupa protestovala, pa je policija, koja je obezbeđivala skup, uhapsila njih nekoliko.

 

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here