Vesti

0

X Zločin kod Majdanpeka

ISKASAPLjENA STARICA

Darinka Stevkić (77), iz sela Boljetin kod Majdanpeka, preminula je od povreda nanetih nožem.
Staricu su u dvorištu u lokvi krvi još živu pronašle komšije i odmah pozvale policiju i Hitnu pomoć. Nažalost, Darinka je zbog obilnog krvarenja preminula na putu do bolnice.
– Žena je imala povrede na leđima i preponama. Verovatno je izbodena nožem, ali čekamo da obdukcija to potvrdi – rekao je izvor iz istrage.

X Ubistvo kod Sremske Mitrovice

PIJAN IZBO PRIJATELjA

Mladen Ć. (49), iz sela Grgurevci kod Sremske Mitrovice, uhapšen je zbog sumnje da je ubio Stojana S. (44) posle kraće svađe.
Njih dvojica su u ponedeljak ceo dan pili, a onda su uveče otišli kod prijatelja da nastave sa opijanjem. Ništa nije ukazivalo da će doći do sukoba. Međutim, posvađali su se što se izrodilo u tuču.
– Mladen je dohvatio nož i dvaput ubo Stojana. Došlo je do velikog krvarenja i lekari nisu uspeli da ga spasu. Da je bio trezan verovatno se ništa ne bi dogodilo – objašnjava izvor iz istrage.

X Povređena glava u Prokuplju

ZASEDA POSLE KAFANE

Andrija M. (42), iz Prokuplja, zadobio je teške povrede i prebačen je u Neurohirušku kliniku u Nišu.
Aleksandar je povređen u tuči koja se desila oko ponoći, nakon proslave u kafani gde je slavio rođenje deteta svoje sestre. Po završetku slavlja, pošao je kući kada ga je sačekao za nepoznati ćovek i udario tupim predmetom po glavi.

OPLjAČKAO TAŠTINOG PRIJATELjA

Novopazarska policija uhapsila je M. V. (23) i njegovu devojku O. Š. (29) zbog sumnje da su počinili razbojništvo.
Policija navodi da je O. Š. od čoveka koji je bio gost u kući njegove tašte, maskiran i uz pretnju nožem oteo oko 17.000 dinara. U saopštenju se dodaje da mu je devojka pomogla da se maskira.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here