VESTI

0

 

Saobraćajka kod Pećinaca

POGINUO VOZAČ

U saobraćajnoj nesrećni na autoputu Beograd-Batrovci prema Hrvatskoj, u blizini Pećinaca, jedna osoba je poginula, saopštio je MUP Srbije. Kako se navodi, oko jedan sat ujutru dogodila se nesreća kad je autobus makedonskih registarskih oznaka udario u automobil opel astra. Od posledica sudara na mestu nesreće preminuo je vozač automobila V. S. (49), dok je dečak star 15 godina koji se nalazio sa njim u vozilu povređen i on je prebačen u beogradski Urgentni centar. Vozač makedonskog autobusa je uhapšen i određen mu je pritvor.

Iznuda u Budvi

UHAPŠENI REKETAŠI

Policija u Budvi uhapsila je braću Vuka (28) i Miška Boljevića (27), Dušana Franetu (33) i Ivana Popovića (21) iz ovog grada, zbog sumnje da su pokušali da reketiraju A. K. iz Pljevalja. Kako se saznaje, A. K. je nedavno otvorio kafić u Budvi, a četvorica privedenih su upali u lokal i preteći pištoljem i nožem od njega tražili da im da 10.000 evra.
A. K. im je rekao da nema pare kod sebe i da će im dati novac kasnije, a kada su izašli iz kafića sve je prijavio policiji. Četvorica reketaša su ubrzo uhapšeni i kod njih su nađeni pištolj i nož koji su koristili u iznuđivanju para.

Hapšenje u Podgorici

ALBANAC UKRAO LEKOVE VREDNE 12.000 EVRA

Zbog sumnje da je provalio u apoteku Asfarm u Golubovcima kod Podgorice, policija je uhapsila Z. M. (35) iz albanskog grada Skadra. On je upao u apoteku i iz nje odneo lekove vredne oko 12.000 evra. Nakon što je krađa prijavljena, policija je otkrila da je Z.M. pljačkaš i uhapsila ga u stanu koji je iznajmio u Podgorici. U stanu su nađeni svi ukradeni lekovi koji su vraćeni vlasniku apoteke.

Zločin u Sarajevu

OPLjAČKAO STARICU, PA JE UBIO

V. E. (35) je uhapšen zbog sumnje da je ubio D. M. (78) u njenom stanu u Sarajevu. Kako je saopštila policija, on je upao u stan nesrećne starice, uzeo vredne stvari koje je našao, a onda ju je ubio. Komšije su otkrile telo starice i pozvale policiju, koja je utvrdila da je stan opljačkan. Samo nekoliko sati kasnije identifikovali su V. E. kao ubicu i priveli.
 

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here