VESTI

0

 

Odluka suda u Beogradu

SILOVATELjU SMANjENA KAZNA

Apelacioni sud u Beogradu smanjio je za dve godine zatvorsku kaznu Zlatku Vučkoviću, koji je septembra prošle godine pored Pančevačkog mosta silovao i teško povredio S. S., te ga pravosnažno osudio na 13 godina zatvora.
Vučković će se i dalje nalaziti u pritvoru do pravosnažnosti presude. On je prvobitno osuđen na 15 godina zatvora, ali je Apelacioni sud ovu odluku smanjio.

Hapšenje u Sutomoru

KRALI PO BUTIKU

Policija je uhapsila dvoje državljana Srbije zbog sumnje da su iz torbe jedne vlasnice butika u Sutomoru ukrali 1.200 evra. Sumnja se da su G. P. (40) i S. A. (38), oboje iz Loznice, iskoristili nepažnju vlasnice butika u Sutomoru i iz njene torbe uzeli novčanik u kom je bilo oko 1.200 evra, 40 KM i 30 američkih dolara. Potom su pobegli, a kada je vlasnica primetila da joj nema novčanika, pozvala je policiju, koja je ubrzo identifikovala dvoje Lozničana i uhapsila ih u stanu koji su iznajmili u ovom primorskom gradiću.

Samoubistvo u Beogradu

DEVOJKA SKOČILA SA TERASE

Za sada neidentifikovana mlađa ženska osoba preminula je nakon što je skočila sa terase četvrtog sprata u Golubačkoj ulici broj 2 u Beogradu. Prema prvim informacijama u pitanju je samoubistvo, a ekipe Hitne pomoći koje su ubrzo stigle do mesta nesreće mogli su samo da konstatuju smrt devojke.

Lančani sudar kod Lukavca

MLADIĆ POGINUO U GOLFU

L. S. (31) iz okoline Lukavca poginuo je u saobraćajnoj nesreći na putu Tuzla-Doboj u mestu Modrac. On je vozio automobil golf 2, koji je učestvovao u lančanom sudaru sa golfom 4, koji je vozio M. D. (40) i kamionom mercedes, koji je vozio S. A. (23). Nesrećni mladić je preminuo na mestu sudara, dok su vozač i suvozač iz golfa 4 lakše povređeni.
 

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here