VESTI

0

Kazna u Baru

UBICI BRAĆE 20 GODINA

Šćepan Bujić (22) osuđen je na 20 godina zatvora zbog ubistva braće Ljubomira (24) i Dejana (26) Gojačanina u bilijar klubu u Baru.
Bujić po zakonu nije mogao da bude osuđen na težu kaznu jer je u trenutku zločina bio mlađi od 21 godine. On je u završnoj reči rekao da se kaje i da žali zbog svega što se desilo.

Obračun u Novom Pazaru

IZBOLI I TUKLI

Službenici Policijske uprave u Novom Pazaru odredili su pritvor od 48 sati N. Ć. (53), M. Ć. (25) i E. Ć. (20) zbog sumnje da su u mehaničarskoj radionici napali vlasnika štanglom i nožem. Povredili su ga, a motiv su neraščišćeni odnosi.

Udes na Ibarskoj magistrali

TROJE POVREĐENO U SUDARU

U nesreći koja se dogodila na Ibarskoj magistrali kod mesta Ugrinovci povređene su tri osobe i smeštene u gornjomilanovačku bolnicu. Nesreća se dogodila oko pet časova, a sudarila su se dva kamiona.

Pokušaj silovanja u Beogradu

PITOMAC IZ ANGOLE MANIJAK

Pitomac Vojne akademije u Beogradu, državljanin Angole Nael Fleigomez (24), uhapšen je zbog sumnje da je pokušao da siluje D. C. (25).
Policajci su nakon prijave napada otkrili da je Angolac sačekao devojku ispred zgrade i napao je kada je otvorila vrata i ušla u stan.
O hapšenju su obavešteni Ambasada Angole i Vojska Srbije.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here