Verica i Marija otvaraju poslastičarnicu

0

Verica Šerifović ovih dana ima pune ruke posla, ali posla koji nema veze sa pevanjem. U opštini sređuje papirologiju za otvaranje poslastičarnice. I ne samo da je zadužena za rešavanje papiroloških zavrzlama, nego i druguje sa majstorima koji užurbano završavaju renoviranje i sređivanje lokala na Novom Beogradu u kojem će biti poslastičarnica. Pevačica kupuje inventar i razrađuje poslovnu taktiku.
– Ne znam gde mi je glava od gužve u kojoj sam se našla. Marija i ja smo odlučile da poslastičarnica ima simbolično ime, sastavljeno od naših imena, "Maravera" – kaže Verica.
Inače, Marija i Verica su do sada imale nekoliko poslovnih poduhvata na ovu temu. Pre nekoliko godina, otvorile su kafić na Novom Beogradu. Sve je lepo krenulo, ali ni majka ni ćerka nisu imale dovoljno vremena da se posvete poslu, pa su posle kratkog vremena kafić zatvorile. Zatim je Marija u Beču sa prijateljem otvorila diskoteku. I taj posao je lepo krenuo, ali je bio vrlo riskantan. Kako kaže Marija, dešavalo se da jednog dana od posla ima desetinu hiljada evra, a da već sledećeg dana bude u velikom minusu. Zato je ubrzo odustala. Ali, sada će, kako veruju preduzimljive majka i ćerka, biti drugačije jer će se u dodatnom poslu ozbiljnije angažovati.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here