Umesto posla akademcima master studije

0

Konkurs je raspisan na osnovu projekta "Prekvalifikacija za visokoobrazovana nezaposlena lica u Srbiji", koji finansira Evropska unija u okviru Tempus programa, a rok za prijavu je do 22. marta, ali će, kako je Tanjugu rečeno u Rektoratu UB, dokumenta primati i posle tog datuma.

Master studije "Menadžment poslovnih performansi", namenjene su studentima koji su završili osnovne akademske studije u oblasti društveno-humanističkih ili medicinskih nauka, dok su studije "Preduzetnički menadžment" namenjene akademcima sa završenim četvorogodisnjim studijama iz oblasti tehničkih ili prirodno-matematičkih nauka.

Na oba programa prima se po 20 studenata, a nastava koja će trajati dva semestra treba da počne krajem marta. Studenti ne plaćaju školarinu, već samo troškove prijave 4.000 dinara i troškove upisa 6.000 dinara.

Kandidati ne mogu biti stariji od 35 godina, a prednost imaju oni koji su duže na evidenciji Nacionalne službe za zapošljavanje. Mogu se javiti i kandidati koji rade na poslovima nižeg stepena stručne spreme, odnosno kandidati koji su neadekvatno zaposleni.

Dodatne informacije mogu se dobiti u Rektoratu UB, ali i u filijalama Nacionalne službe za zapošljavanje.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here