Pixabay.com

Neki muškarci jednostavno nemaju problem s time da popuste kad njihove bolje polovine traže nešto – zapravo, uživaju u tome da udovolje svojoj partnerki.

Postoje horoskopski znaci kojima je prirodno da se podrede i pruže sve što mogu osobi koju vole. Oni su pravi “papučari” Zodijaka – i to sa ponosom! Pogledajmo koji su to znaci koji će uvek napraviti sve što im njihova žena kaže.

Rak

Rak je horoskopski znak koji će uvek staviti svoju partnerku na prvo mesto. Ako tražite muškarca kojem nije teško da popusti, pogotovo kad je reč o emotivnoj udobnosti i harmoniji u vezi, Rak je idealan.

Rakovi su rođeni porodični ljudi, a kada se zaljube, njihova najveća sreća postaje sreća njihove partnerke. Bez obzira na to šta ona traži – bilo to preuređenje stana, vožnja po sastojke za kolač u ponoć ili satima slušanje njenih priča o svakodnevici – Rak će sve to obaviti bez prigovora.

Za Raka, srećan dom je svetinja, a on se ponosi time što će uvek dati sve od sebe da održi mir i zadovoljstvo. Čak i kad se od njega traže zahtevne stvari, Rak će uvek gledati širu sliku i razmišljati: “Ako će ovo usrećiti moju partnerku, zašto da ne?”. On je odan, nežan i posvećen do kraja, i nema mu ništa draže od osećaja da je njegova partnerka zadovoljna i srećna. Možemo ga nazvati “papučarem”, ali za Raka to znači da je pravi kralj nežnosti.

Vaga

Vage su znak Zodijaka kojem je od najveće važnosti da održava skladne odnose. Ako bi se neki znak mogao zvati rođenim mirotvorcem u vezi, onda je to svakako Vaga.

Oni mrze sukobe i rasprave, pa će se vrlo brzo složiti s onim što partnerkaa traži, samo da bi sve ostalo u ravnoteži. Vaga će se lako odreći svojih sitnih želja i preferencija ako to znači da će njegovoj partnerki biti ugodno.

Vage su pravi stručnjaci za kompromis, pa će često naći način da spoje partnerkine želje sa svojim. Ipak, ako izbor dođe do toga da mora da bira između mira i svog stava, Vaga će skoro uvek izabrati mir – bez obzira na to koliko puta mora reći: “Naravno, draga.” Njen najvažniji cilj u vezi je da stvori okruženje bez drame i tenzija, pa će se zato često našaliti na svoj račun i reći da je pravi “papučar” – ali srećan, jer zna da su svi srećni.

Bik

Kad se radi o muškarcima u znaku Bika, oni su možda najuporniji “papučari” na svetu, ali na najbolji mogući način. Bikovi su poznati po svojoj tvrdoglavosti i izuzetnoj upornosti, ali kad je reč o partnerki, postaju potpuno mekani.

Njihova tvrdoglavost pretvara se u posvećenost, a šta god ona želi – on će učiniti sve da to i dobije. Ako ona poželi određeno jelo, Bik će otići u tri različite prodavnice kako bi pronašao sastojke. Ako želi romantičnu večeru, on će se potruditi kao pravi kuvar, čak i ako mu kuvanje nije jača strana.

Bik voli da udovoljava jer mu to daje osećaj sigurnosti i stabilnosti u vezi. Njemu je njegova partnerka blago i nema ništa što mu je draže od osećaja da ona ima sve što joj treba. Možda Bik ponekad izgleda kao “papučar”, ali on to radi iz duboke odanosti i ljubavi – za njega je sreća partnerke ujedno i njegova sopstvena sreća.

Ribe

Muškarci u znaku Ribe večni su romantičari i sanjari, a njihova najveća želja je da učine da njihova partnerka živi u pravoj bajci. Ako želite nekog ko će s radošću ispunjavati sve što tražite, Ribe su pravi izbor.

Oni obožavaju da pružaju ljubav i čine sitnice koje će usrećiti njihovu partnerku – od kupovine cveća bez posebnog razloga do provođenja celog dana na projektima koje ona voli. Ribe su spremne da odustanu od svojih planova samo da bi njihova partnerika bila zadovoljna.

Ovaj vodeni znak nije samo “papučar” – on je posvećeni romantik koji sanja o srećnom kraju svoje ljubavne priče. Ribe su osetljive i ništa im nije draže od izraza sreće na licu njihove partnerke. Za njih, popuštanje nije slabost, nego način na koji pokazuju koliko im je stalo. Možda izgledaju kao da su podložni svemu što njihova voljena osoba kaže, ali u njihovim očima to je najlepši mogući način da se povežu i pokažu svoju ljubav.

Horoskopske preporuke i savete ne treba shvatati naročito ozbiljno.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here