U banci sperme traže Bena Afleka

0

Ben Aflek

Nudeći parovima koji imaju problem sa neplodnošću da izaberu davaoca koji liči na nekog poznatog glumca, muzičara, sportistu ili TV ličnost, ova klinika omogućava im izbor "bilo koga popularnog koga mogu da nađu na Internetu".

 

Među popularnijim su, pored holivudskog glumca, i njegov kolega Tom Kruz, zatim britanski princ Vilijam, pa i američki golfer Tajger Vuds (mada je pitanje da li će on i dalje biti izbor budućih mama pošto je otkriveno kako je varao suprugu).

 

Banka sperme nudi i izbor "holivudskih hibrida" – donora koji liče na kombinaciju pojedinih slavnih ličnosti, na primer – imaju oči kao Robert Dauni Junior, a bradu kao Metju Mekonahi… Ipak, u “Kriobanci“ vam ne garantuju potpuni uspeh.

 

"Ne sugerišemo da će vaše dete zaista da liči na nekog slavnog. Genetika je veoma komplikovana stvar", rekao je portparol banke sperme.

 

Zanimljivo je da je davalac koji liči na Dejvida Bekama bio toliko popularan, da više ne posećuje banku sperme. Na pitanje da li beba na kraju zaista liči na slavnu ličnost, u “Kriobanci“ kažu da to neće znati sve do aprila 2010, s obzirom na to da su ovu uslugu počeli da nude tek u julu 2009. godine.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here