Tuča makedonskih policajaca

0

 

Incident se dogodio rano jutros oko 2.30 časova u noćnom baru. U tuči je učestvovalo šest policajaca, a među njima dvojica koji su nedavno suspendovani zbog optužbi za uzimanje mita od narko dilera. Četvorica policajaca nisu bili na službenoj dužnosti u trenutku kada se incident dogodio.

Prema izveštaju makedonske televizije "A1", policajci su najpre razmenili vulgarne reči, nakon čega je usledila masovna tuča.

Ceo događaj nije trajao dugo, a oba tabora tvrde da je druga strana započela tuču.
Prema rečima jednog od učesnika incidenta, trojica policajaca umešala su se u raspravu kako bi razdvojili zavađene kolege.

Sektor za unutrašnjer poslove najavio je da neće "gledati kroz prste" bivšim pripadnicima. "Sektor unutrašnjih poslova će tretirati ovaj slučaj kao i svaki drugi incident", rekla je Snežana Saneva, portparol Sektora za unutrašnje poslove Štip.

 

Ovo je drugi incident koji se dogodio u poslednja dva dana. Osam pijanih mladića u Koani razbilo je četiri kafića u kojima je povređeno četvoro ljudi. Među njima, povređen je i jedan vlasnik kafića koji se žalio na sporo reagovanje policije.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here