pixabay

Jesen donosi specifičnu inspirativnu energiju, koja budi produktivnost i predstavlja pravo vreme za nov početak.

Kosmički tranziti tri sezone – marljive Device, promišljene Vage i mistične Škorpije, podstaći će mnoge da povuku važne poteze u karijeri.

Pojava određenih planeta u horoskopskom znaku, poput disciplinovanog Saturna i Marsa koji nas podstiče na akciju, motivisaće pojedine znake Zodijaka da pronađu nov posao. Moguće je da će dobiti potpuno novu profesionalnu ulogu, ili da će sve napustiti zbog drugog posla, koji je manje stabilan, a donosi veću zaradu.

Možda se osećate kao da ste poslednjih nekoliko meseci radili na velikom pomaku u karjieri, ili ste se samo probudili i odlučili da morate da promenite profesiju, jer vas trenutna više ne ispunjava. Takva razmišljanja mogu biti rezultat kosmičkih tranzita i ulaska određenog nebeskog tela u vaš znak.

Astrolozi su predvideli da će do kraja 2024. godine tri znaka Zodijaka napraviti velik pomak na poslu, moguće je da će potpuno promeniti profesiju.

Ovan

Ovnovi, pun Mesec u vašem znaku baciće svetlo baš na one stvari koje želite da promenite u svojoj karijeri.

U danima nakon izlaska Supermeseca, moguće je da ćete konačno odlučiti da započnete novi projekat, zatražite povišicu od šefa, ili napustite posao koji vas više ne ispunjava. Ova lunarna faza predstavljaće kulminaciju događaja iz poslednjih godinu i po dana.

Vreme je da razmislite na čemu ste predano radili u proteklom periodu, kao i šta težite da promenite, a kraj desetog meseca staviće tačku na ovu priču. Pun Mesec je lunarna faza koja je dramatična za sve znake, ali ovaj Supermesec biće u suprotnosti sa Marsom, vašom vladajućom planetom.

Kolege, ili problem koji će se pojaviti na poslu, mogu da vas dodatno isfrustriraju, što će predstavljati prekretnicu u karijeri. Takođe, u novembru će opozicija Marsa sa Plutonom dodatno uticati na vas, što bi moglo da dovede do iznenadnog obračuna na poslu. Konačno će vam se razbistriti neke stvari.

Doći će trenutak kada ćete shvatiti da morate da povučete hrabar potez, poput napuštanja sadašnje pozicije i započinjanja nove karijere. Iako ste ponekad skloni impulsivnim reakcijama, potrudite se da o svemu dobro razmislite i napravite detaljan plan. Kako biste izbegli da ostanete bez posla, radikalne poteze povlačite hladne glave.

Rak

Rakovi, opozicija Marsa i Plutona, koja će se desiti krajem jeseni i početkom zime, predstavljaće za vas životnu prekretnicu. Pošto će Mars biti u Raku, bićete hrabriji nego inače i probudiće vaš nagon po pitanju ambicija i ciljeva.

Mars predstavlja akciju, odlučnost i kretanje napred, dok Pluton donosi promenu, transformaciju i osećaj autentičnosti. Ove dve planete se direktno suprostavljaju u prvoj nedelji novembra. Moći ćete da uložite svoju ogromnu snagu, volju i ambiciju da ostvarite važne ciljeve.

Uticaj ove dve „sukobljene“ planete, koje su na nebu udaljene tačno 180 stepeni, uvek je moćan i provokativan. Zbog toga bi neki Rakovi mogli da odluče da napuste trenutni stabilan posao, u potrazi za nečim što će ih više ispunjavati, čak i ako ne bude tako unosno. Drugi će se usredsrediti na zacrtane planove i krenuti punom parom napred.

Pošto volite sigurnost, za vas nije tipično da povlačite rizične poteze. Međutim, ovog puta se oslonite na energiju Univerzuma – ko zna gde će vas odvesti i šta sve možete postići.

Ribe

Saturn, planeta rada, odgovornosti i zrelosti, počeće da se kreće direktno 15. novembra u Ribama. Ovo je vreme za drastične i duboke promene u pogledu ciljeva i dostignuća, kada će sve kliknuti na svoje mesto.

Saturn, koji se od juna kretao retrogradno, ponovo će započeti „normalan“ hod po nebu. To će vas inspirisati da počnete ispočetka u svemu što je vezano za posao. Moguće da je u proteklim mesecima došlo do usporavanja, ili nedostatka izvesnosti kuda da krenete dalje, ali direktno kretanje Saturna donosi vam jasnoću.

Dužnosti i svakodnevne zadatke videćete iz potpuno novog ugla. Ukoliko ste se osećali preopterećeni na novom poslu, konačno će sve leći na svoje mesto i shvatićete da sve imate pod kontrolom. Jesenja sezona će takođe biti idealno vreme za eventualno preuzimanje liderskih pozicija i zauzimanje autoritativnijeg stava na poslu.

Dok Saturn bude prolazio kroz Ribe, nemojte smetnuti s uma da se ova dugoročna priča razvija još od marta 2023. godine. Pomračenje Meseca u vašem znaku, koje se desilo u septembru, nagovestilo je da ćete se u narednih godinu i po dana fokusirati na posao.

Kako pomračenja donose iznenadne nove početke ili završetke, razmislite o projektima ili idejama koje ste dobili u septembru. To će vam dati nagoveštaj na šta treba da se fokusirate. Što se tiče karijere, za vas su nova vrata širom otvorena, jer pomračenja nagoveštavaju velike poslove i ubrzanje toka sudbine.

Horoskopske preporuke i savete ne treba shvatati naročito ozbiljno.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here