Pexels

Ljubav dolazi u raznim oblicima, ali kod nekih znakova ljubav često dolazi s dozom ljubomore.

Ovi horoskopski znaci poznati su po tome što se teško nose sa nesigurnostima i često ih muči pitanje odanosti njihovih partnera.

Evo o kojim znacima je reč.

Škorpija

Njihova ljubomora proizlazi iz duboke strasti i potrebe za potpunom kontrolom nad situacijama koje ih emocionalno dotiču. Vole duboko i intenzivno. Kada vole, vole celim srcem i dušom, pa svaki znak mogućeg neverstva ili izdaje doživljavaju kao pretnju svojoj emocionalnoj sigurnosti.

Ta strast često ih vodi u ljubomoru, jer jednostavno ne podnose pomisao da njihov partner deli intimnost s nekim drugim. Žele da imatju kontrolu nad svojim životom i vezama. Neizvesnost ih izluđuje, a ljubomora je njihov način da se nose s tom nesigurnošću.

Žele da znaju sve štq se događa i često analiziraju situacije u svojoj glavi, tražeći znake koji bi mogli da ukazuju na neverstvo.

Bik

Ljubomora Bikova proizlazi iz njihove duboke veze s materijalnim i emocionalnim sigurnostima koje žele da očuvaju po svaku cenu. Kada nešto ili nekog vole, to smatraju svojim i teško podnose deljenje. Njihova ljubomora često dolazi iz potrebe da zaštite ono što je njihovo, uključujući i partnera.

Cene stabilnost i sigurnost u vezi. Svaki znak nestabilnosti ili promene u ponašanju partnera može ih uznemiriti i podstaći ljubomoru, jer se boje gubitka onoga što su izgradili.

Bikovi su znak koji ne vole promene. Kada primete nešto neobično u ponašanju svog partnera, često će reagovati ljubomorno jer se boje da ta promena može da ugrozi njihovu vezu.

Lav

Lavovi su često ljubomorni u vezi. Njihova ljubomora proizlazi iz straha da će izgubiti pažnju i status u očima partnera. Ako osete da ih partner ne ceni ili daje pažnju nekom drugom, njihova se ljubomora odmah budi.

Lavovi žele da budu jedini i nezamjenjivi u očima svog partnera. Kada se njihov ponos oseti ugroženim, ljubomora je prirodna reakcija. Ne žele da dele svoje mesto u srcu partnera ni sa kim drugim i osećaju se povređeno pri samoj pomisli na to.

Lavovi su prirodni zaštitnici i smatraju svojom dužnošću čuvanje onoga što im pripada.

Horoskopske preporuke i savete ne treba shvatati naročito ozbiljno.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here