pixabay.com

Kad se upitamo koji horoskopski znak je najskloniji samosabotaži, zapravo treba da saznamo koji znak se često “zaglavi” u 12. polju.

To je, kako kažu astrolozi, kuća koja se najviše opire da bude otelotvorena.

Devica

Device su poznate po tome što su orijentisane na detalje i beskrajno pedantne, a sa Lavom u 12. polju kojim vlada Sunce, istovremeno vole i mrze svetlost reflektora.  Dvanaesto polje kojim upravlja Sunce čini da se Device preterano identifikuju sa svojim samosabotirajućim navikama i imaju osećaj ponosa zbog svoje potrebe za kontrolom.

Najgore je to što čak i nakon što zasluže svoju slavu, izbegavaju da preuzmu bilo kakvu zaslugu.

Lav

Lavu je potrebna magija reflektora, ali čak i ovaj veoma upadljiv znak, koji voli da bude u centru pažnje, može se smatrati samodestruktivnim. Sa 12. poljem kojim vlada Mesec, Lavovi imaju tendenciju da sakriju svoja prava osećanja i zaštite srce, ubeđujući sve da zaista žive savršen, glamurozan život.

Strelac

Njihovim 12. poljem vlada Mars – planeta akcije, kretanja i sukoba. Poznati po svojoj veseloj prirodi, mrze da ih posmatraju u negativnom svetlu, tako da se često povlače “u nevolji”. Imaju tendenciju da se usredsrede na pogrešne stvari umesto da samo obave posao koji je pred njima.

Horoskopske preporuke i savete ne treba shvatati naročito ozbiljno.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here