pexels.com
Kako izabrati najbolju odevnu kombinaciju

Ormar prepun garderobe je nešto u čemu svakodnevno tražimo idealne odevne kombinacije kako za posao, tako i za šetnje, svečane večere i slavlja.

Trudimo se da kombinujemo boje, dezene, materijale, veličine i brendove, što nekada ume da bude pravi izazov.

Ako tome dodamo i činjenicu da većina pripadnica nežnijeg pola voli da uklapa aksesoare uz svoje svakodnevne kombinacije dolazimo do toga da ovaj proces može potrajati. Ali krajnji ishod uvek bude harmoničan i očaravajući.

Koja su to tri aksesoara koje svaka dama treba da ima i koji se mogu uklopiti uz sve odevne kombinacije pročitajte u nastavku teksta.

Ženski ručni satovi za sve prilike

Bilo da se radi o casual varijanti, odevnoj kombinaciji za posao ili elegantnijem izdanju za slavlje ženski ručni satovi se idealno uklapaju uz sve to.

Ženski ručni satovi mogu se naći u raznim varijantama, od strane mnogih proizvođača i brendova, raznih boja i oblika. Mogu biti jednostavni i suptilni, a mogu biti i zanosni i odvažni.

Na odabir pri kupovini najviše će uticati lični stil i preferencije. A kasnije kombinovanje sa celokupnim stilom i fazonom uticaće na to koji ručni satovi će se najbolje uklopiti uz konkretne odevne kombinacije.

Ne treba zanemariti ni savršene sportske verzije ženskih ručnih satova koje su popularne zbog svog specifičnog dizajna i boja.

Ženski kaputi u kombinaciji sa broševima i ešarpama

Jednobojni ženski kaputi mogu biti obogaćeni ili oživljeni vrlo malim suptilnim detaljima. Predstojeća jesenja i zimska sezona ne mora nužno iziskivati troškove za kupovinu novih ženskih kaputa koje lako možete osvežiti nekim novim modnim detaljem.

Ešarpe i marame šarenog dezena idealno se uklapaju oko vratnog dela i preklopa na ženskim kaputima dajući odevnoj kombinaciju vedrinu i potpunost. A broš svojim dizajnom i izgledom može skrenuti pogled svakog prolaznika.

Struk može biti istaknut efektinim kaišem koji se uklapa bojom i veličinom i koji ženski kaput može učiniti sofisticiranijim i elegantnijim.

Kvalitetan nakit za harmoničan izgled

Odabir adekvatnog nakita u odnosu na ono što planirate da obučete jednako je važno kao i odabir aksesoara i šminke. Danas su dostupni brojni komadi nakita, a posebno su popularne i rasprostranjene radnje nakita u Beogradu, našem glavnom gradu.

Suptilne komade možete nositi svaki dan i u većini prilika, dok one malo ekstravagantnije, veće i upečatljivije možete nositi za posebne svečanije prilike.

Ako živite u glavnom gradu i želite da odaberete idealan poklon za najbolju drugaricu, kumu, sestru ili majku putem interneta možete lako pregledati ponudu tako što ćete u Google pretraživač uneti ključne reči “nakit Beograd”. To će vam sačuvati dragocene sate koje biste inače proveli u šetnji od jedne do druge radnje i omogućiti da uporedite ponudu i cene iz udobnosti svog doma.

Bilo da nakit kupujete za sebe ili za dragu osobu vodite računa da to bude nešto što odgovara ličnim karakteristikama i modnom stilu, starosnoj dobi i prilikama u kojima se može nositi.

U moru dostupne ponude zaista je moguće naći idealan komad za svakoga, bilo da je reč o poklonu ili ličnoj kupovini.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here