Promo
Zdravko Čolić

Pevač Zdravko Čolić, poznat po svojoj dugogodišnjoj karijeri i nezaboravnim hitovima, nedavno je bio specijalni gost na venčanju sina jednog poznatog biznismena u elitnom beogradskom restoranu.

Iako Čola retko nastupa na privatnim događajima, ovaj put je napravio izuzetak, a zahtevi koje je postavio bili su veoma specifični.

Prema dobro obaveštenim izvorima, Čolić je tražio nekoliko uslova kako bi pristao na nastup, među kojima su bili: bina uzdignuta od poda kako bi se sprečilo previše bliskog kontakta sa gostima, zabrana naručivanja pesama i fotografisanja sa posetiocima. Mladenci i njihova porodica su sve zahteve ispunili bez pogovora, a nastup je dogovoren vrlo brzo.

Čolić je za 45 minuta izvođenja svojih najpoznatijih pesama, uključujući i emotivne hitove poput “Ti si mi u krvi”, zatražio honorar od 45.000 evra, što su mladenci odmah prihvatili. Tokom nastupa, pesma “Tebe čuvam za kraj” bila je posebno značajna, a prvi ples parova bio je uz Čolićevu muziku, što je sve prisutne oduševilo. Nakon nastupa, Čolić je u pratnji obezbeđenja napustio restoran, prenosi dobro obavešten izvor za Kurir.

Podsetimo, Čolić je nedavno prodao svoju porodičnu kuću na Košutnjaku za više od milion evra. Iako je brzo pronašao kupca za nekretninu, trenutno nije poznato gde će mu biti novi dom.

1 COMMENT

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here