Tražilo se mesto više

0

Igralo se celo veče

 

 

U kulturnom delu programa najmlađi članovi zajednice pozdravili su prisutne pesmom "Najlepša mama na svetu", odigravši i folklornu igru iz Šumadije. Uz njih su se uspešno predstavili i članovi pevačke grupe i izveli nekoliko pesama. Gosti večeri bili su učenici "Škola harmonike" iz mesta Cel am Ze, koji su zajedno sa roditeljima i prijateljima u velikom broju prisustvovali proslavi.

 

NAJMLAĐI ODUŠEVILI: Proslavu su ulepšala deca svojim umećem i narodnim nošnjama

 

Zoran Jeremić, generalni konzul Republike Srbije, čestita damama 8. mart

Prepunu dvoranu je pozdravio generalni konzul Republike Srbije u Salcburgu Zoran Jeremić čestitajući ženama praznik.

 

U ime grada Salcburga govorio je poslanik u gradskoj skupštini i predsedavajući sekcije za integraciju Mladen Krndić. Za dobru muziku i raspoloženje pobrinuli su se Milan, Boban i Peđa.

 

Ispred zajednice prisutne je pozdravio i zahvalio im se predsednik Nenad Šulejić pozivajući ih na novo druženje koje je zakazano za 22. maj, na proslavi Spasovdana kada će biti održan i tradicionalni izbor za najlepšu Srpkinju, takođe u dvorani na jezeru Valerze.

 

Ruže u korpama

Najviše aplauza u prepunoj dvorani na Valerezeu izazvali su najmlađi članovi srpske zajednice, kada su se pojavili sa korpama punih ruža koje su uz reči "Srećan praznik" delili prisutnim damama u čiju čast je uostalom priredba i organizovana. Sponzor manifestacije bila je firma "Top Turist" koja je srećnom dobitniku u tomboli uručila povratnu autobusku kartu na relaciji Salcburg – Negotin.

 

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here