Totenhem na premijeri

0

Početak one prave evropske sezone kakav su crno-beli mogli da sanjaju! Već u prvom kolu istinska poslastica za navijače Partizana, pošto će srpski viceprvak takmičenje u Grupi C Lige Evropa početi 18. septembra okršajem sa Totenhemom (19.00 – CET) pred, uvereni smo, punim tribinama u Humskoj.
U drugom kolu Partizan putuje u Grčku na megdan Asterasu zakazanom za 2. oktobar. Potom, 23. istog meseca, još jedna fešta u Beogradu – stiže Bešiktaš (21.05 – CET). Revanš sa slavnim turskim klubom i Istanbulu na programu je 6. novembra, 27. istog meseca crno-beli će igrati sa Totenhemom na čuvenom Vajt Hart Lejnu, a grupnu fazu takmičenja završiće 11. decembra pred svojim navijačima protiv Asterasa (19.00 – CET).
S obzirom na to koliko je žreb bio nemilosrdan prema Partizanu bilo bi pravo čudo kad bi crno-beli izborili plasman u nokaut fazu takmičenja. Ali, dok nada postoji ne treba odustajati.
Partizan je odredio i cene ulaznica, akompleti za sve tri utakmice koštaće od 2.000 (jug i sever) do 4.500 dinara (centralni delovi tribina na istoku i zapadu).

 

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here