Tipsarević prvi nosioc “Gemaks opena”

0

Pored trećeg srpskog reketa, u Beogradu će se takmičiti Bozoljac, Krajinović, Hrvati Ančić i Karanušić, Dominik Hrbati iz Slovačke, Austrijanac Stefan Kubek…

 

"Glavni turnir počinje u ponedeljak. Nadamo se da će biti uspešan i zanimljiv", rekao je direktor turnira Aleksandar Bolić.

 

Generalni sekretar Teniskog saveza Srbije Dušan Orlandić istakao je da očekuje da će Gemaksov turnir proći u najboljem redu i da će dobiti najviše ocene od ATP-a za organizaciju.

 

"Imali smo prošle nedelje Fed kup u Beogradu, sada imamo Gemaksov turnir, posle njega i meč Dejvis kupa. Biće puno dobrog tenisa", uverava Orlandić.

 

Predsednik teniskog kluba Gemaks Đorđo Antelj ocenio je da turnir koji se organizuje od 2001. ne bi imao uspeha da nije imao medije uz sebe.

 

"Za uspeh je trebalo uložiti mnogo truda, ali danas smo svi srećni, jer je Beograd postao evropski i svetski teniski centar", rekao je Antelj.

 

Kapacitet tribina je 1.100 mesta, a cene karata biće u rasponu od 150 do 200 dinara. Nagradni fond turnira je 125.000 dolara.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here